Ugrás a tartalomhoz
  • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

    image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

Pal78

Tag
  • Tartalmak

    7
  • Csatlakozás időpontja

  • Utolsó látogatás

Pal78 eredményei

Tudóspalánta

Tudóspalánta (3/13)

  1. Pal78

    Aréna 4 Sportcsatorna ?

    Én is most értesültem róla, egy Facebook csoportból, amit K.Zsolt vezet, aki az Arena4 sportriportere ha jól tudom. Azt írta, hogy hétfőn állítólag újabb körös tárgyalás lesz a felek közt. De tudod, engem se nagyon érdekel ez, miért is kellene? A néző az néző, semmi köze a szerződésekhez, tv-t akar nézni, 1.0, azért fizet elő. A bull*****, meg a mi hány millió, az nem érdekel. Van pénz elég, hisz akkor nem lenne Európa, ha nem a világ egyik legnagyobb műsorszolgáltatója és mobilcége. Férjen már bele egy nyamvadt NFL lincenszű kistévé. Na. De van más is. Amíyg Ők szöszömötölnek, én nézem a kiskapukat. A Gamepass-on túl létezik magyar megoldás is, smart TV vagy AppleTV tulajoknak különösen kedvező, az Itt-Ott applikáció. Az alapcsomag 1500+ forintocska, majd választható menüben az Aréna4-et kiválasztod és 30 napra 150+Ft-ért kapod az alaphoz. És már nézed is. Ezt írtam feljebb valahol, gyerekek. Ez itt a XXI. század, nem kell várnunk, könyörögnünk, van más megoldás. Ahogy a mozit kinyírta a Netflix, meg az HBO GO, (és az Amazon Prime), úgy ezt a monopóliumot is kinyírja lassan ez a sok online és smart megoldás! Kössétek fel a gatyeszt!
  2. Pal78

    SZÍVÁS A FELVEVŐS IPTV-S DOBOZ

    Nálam is van "hibája", mégpedig az, hogy mostanában tűzforró a teteje. Vagy úgy mondanám, hogy a hónapok alatt egyre forróbb és tegnap már eljutott arra a szintre, hogy lefagyott és elkezdett akadni, majd kikapcsolt, fekete képernyő. Aztán Kihúztam egy negyed órára, lehűlt, utána egyből jó volt. Más is tapasztal extrém(!) melegedést? Ez normális?
  3. Pal78

    Aréna 4 Sportcsatorna ?

    Értem én, megértem, nagyon megértő tudok lenni. De hát ott van az a fránya tény, hogy én előfizető vagyok (még mindig) és néző. Az a dolgom hogy nézzek. (reklámot, adást.) Ha nem tudom nézni, dühös leszek. Ha nem kapom meg amit elvárok, akkor lelépek. Ilyen ronda dolgok ezek. Nyilván nem fog a Té bicskája belémtörni, semmi nem fog történni ha én lelépek, attól még Izaura meg a török nyavaják tarolnak tovább, ez biztos. Meg a hatezerszer ismétlődő Showder Klub. A sportcsatikat is értem, elhiszem, hogy a nagy számok táborában elenyésző lesz a vége. Hát ez van. Most sajnáljam? Ejj ejj. Háát nem tudom sajnálni. Kicsit széllel szemben érzem itt magam, mintha csak ellenérvek lennének az ügyféligénnyel szemben sorakoztatva. Mit kell érdekeljen engem, hogy mi mennyi, milyen tárgyalóasztal, milyen nehéz, milyen drága, blabla. Kicsit az van, hogy az eredmény érdekelne, de az úgy szept. 13.-ig. Aztán elkezdek torrentezni, letöltöm a máshol leadott meccseket, és bánkódom hogy nem élő. Ez van. De nem fogom addig se nézni az TV előfizetésem, és az abban tonnányi reklámot sem. Ez kinek jó? Majd ha nem történik semmi, akkor szolgáltatót váltok, mert képtelenek (vagy nem is akarják) megoldani. Vagy Gamepassolok, egyelőre a free reg.-gel, Smart TV-n, full HD-ben, igaz eredeti nyelven, de Netflix szintű tartalmat adnak, Apple TV-n letölthető App-al. Ez van, hamarosan Té sem kell, ha így halad a technológia. Van rajta CNN app, meg minden. De hát ha a végén csak az RTL Klub miatt kell majd a TÉ-s előfizu, akkor majd alapcsomagra módosítok. Alap pénzért. Nesze Neked drága extra csatornák tucatjai. HBO se kell, előfizetem a Go-t és kész. Ott akkor és azt nézek, ami tetszik. Bármikor. Ez a jövő. (Bocs a kilengésért.)
  4. Pal78

    Aréna 4 Sportcsatorna ?

    Köszönöm Rita, minden fórumon és oldalon ez az ált. copy-paste szöveg, amit kapnak az ügyfelek. Nagyon szép, de ez egy üres maszlag. Mindenesetre tényleg köszönöm a fáradozást, és hogy ide (is) be lett illesztve, várjuk a fejleményeket. Nagyon. Üzenem a döntéshozóknak, hogy sok előfizető előfizetné, ha tudná, akár extra programcsomag keretében is, ha tehetné. Mert vagy ez, vagy az extra angol nylevű full hozzáférésű GamePass, ami egy évre 143 dollár. Egyébiránt nem mi kértük egyik sportcsatornát sem hogy variálják a közvetítési jogokat egymás közt, ebben a néző a legkívülállóbb személy, mégis Ő szívja meg. Jó volt nekünk a SportTV, nagyon is! R.I.P. Trash Talk.
  5. Pal78

    Aréna 4 Sportcsatorna ?

    Igen, ezt el is fogadnám, de mivel az Aréna4 tavasszal indult, el is telt az a bizonyos fél év. Sajnos még mindig ott tartok, hogy a fogyasztót, nézőt, az eredmény érdekli, a részletek meg a tili-toli az tárgyalóasztalon, az kevésbé. Sajnos több éve vagyok Telekom IPTV + HBO + Felvétel Opció előfizető, de még egyszer meg nem kérdeztek, egy kérdőívet nem kaptam, hogy mit nézek, mi érdekel. Pedig a copy-paste válasz, ami szokott mindenki felé menni, az pont erre hivatkozik. Bár nyilván ezt látják az IPTV "rendszerben", és nyilván tisztában vannak az egyes rétegcsatornák nézettségével. Ha kell, tegyék emeltdíjas opcióba, mert réteg. De akkor a többi rétegcsatornát is, külön-külön rétegekbe. Legyen sok kis réteg, kevés extra pénzért, vagy nagyobb rétegcsoportok (több csatornával) kicsivel nagyobb havidíjért extrába. Régen voltak ilyenek, mára már szinte csak a felnőtt maradt. Az alap megy akinek az elég, az extra meg fizetősebb, de kifizetném, ha lenne. Akkor megoldódna az extra anyagi teher is, amit eme új csatona felvétele jelent a milliárdos cégcsoportnak. (Előbbi hozzászóló említette "akadály"-ra reagálva.) Akinek annyira kell, előfizeti. Előfizetném. De nem tudom. Ilyenkor, és ha nem állnak a szolgáltatói oldalról az ügyfél igényei mellé, marad neki egy út, a szolgáltató leváltása. De ez szomorú valahol.
  6. Pal78

    Aréna 4 Sportcsatorna ?

    Rendben, ezt természetesen értem, hónapok álltak rendelkezésre a megegyezéshez, az Aréna4 lepasszolja a kérdést, a user nem tud máshova fordulni, mint a szolgáltatójához, hogy mégis mi tart ennyi ideig? Akármikor tudnám a Kanapé vagy a Kandalló vagy akár rengeteg más, hasznavehetetlen csatornára cserélni. Tudom, biztos tízezrek nézik azokat is. Vagy nem. De ha a team valóban figyeli az előfizetők igényeit, akkor tudnia kell róla, hogy az Amerikai Focit mennyien nézték a SportTV-n, ami bent van a kínálatban. Tehát tudják, hogy milyen nézettség van mögötte, ami fontos gondolom. Az nem megoldás, hogy 2020-ban az emberek amerikai Gamepass előfizetést vásárolnak, mert a szolgáltató nem törődik egy ilyen naggyá nőtt sportág nézettségével és minél előbbi csatonakínálatba vételével. A ***** törődött vele? Hm.
  7. Pal78

    Aréna 4 Sportcsatorna ?

    Üdv, Az Aréna4 Facebook oldala és csoportja is azt írja, hogy a Telekom-ot kell presszúrálni előfizetői oldalról, hogy történjen valami az ügyben, hogy a csatornát felvegyék a kínálatba! Ha ez igaz, akkor mit kell tenni azért, hogy ez mondjuk szeptemberben megtörténjen? A *****-***** már felvette. Indul az NFL szezon, ami ugye köztudott hogy erre az új sportcsatornára került, akárcsak a MotoGP és az NHL is. Tervezi a kedves Telekom aláírni a szerződést eme csatornára, a TV4 és a Galaxy4 és a Film4 és a Story4 mellett? (DMC Zrt.?) Előbbiek helyett is jó nekem, azok közül egyet se néztem egy percig se.
×
×
  • Új...