Ugrás a tartalomhoz
  • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

    image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

xnuke097

Tag
  • Tartalmak

    4
  • Csatlakozás időpontja

  • Utolsó látogatás

Profil megtekintések

Nem engedélyezted ezt a funkciót, ezért nem látod, hogy ki tekintette meg a profilodat a közelmúltban.

xnuke097 eredményei

Kutató

Kutató (2/13)

  1. Már nem azért de mikor is kreáltam ezt a forum posztot? 2020 Augusztus és most meg már 2021 Február vége van, tehát eltelt majdnem félév és nem sikerült orvosolni a problémát amikor a Ping plotteren jól látszik hogy melyik hálózaton van a hiba ezáltal el lehetne hárítani. Nem is értem miért olyan nehéz egy másik mellékhálózatra átkapcsolni azt a vonalat ami sz*r, fizetős VPN megoldja elvileg érdekes, mivel nem ezen az el***** vonalon halad át a Wargaming felé a vonal hanem egy másik kerülőn. Nagyon jó lenne már ha végre történne valami, mert kezd rohadt unalmas lenni hogy minden egyes nap ezt tapasztalja mindenki, ráadásul számomra annyira jó a net hogy manapság csak random ledobálja az 50mbit-es net egyik sávját, tehát 25mbit-tel jön csak a net és a "Broadband" borostyán sárgán világít. Isten az atyám ha lenne elérhető D I G I net Kisújszálláson átváltanék inkább arra, mivel ott ezek a rohadt idegesítő hibák nincsenek jelen. Tök jó hogy ez ami itt megy jelenleg a TELEKOMOS fogyasztók szembeköpése és a velük való nem foglalkozás csak süket dumákkal. Azért az nekem ne mondja senki hogy egy multimilliárdos internetszolgáltató nem képes 1-2 nap elett ezt a hibát orvosolni amikor ez nekik meg sem esne. Ezzel az lesz csak elérve hogy sok ember szépen át fog vándorolni olyan másik net szolgáltatóhoz aki foglalkozik is a fogyasztóival és nem csak a süket dumát és a terelgetést hajszolja. Még jó hogy a gazdaság a mai világban fogyasztó orientált, tehát pont hogy ha van egy kis hiba tök mindegy mi az a szolgáltatóknak egyből orvosolni kellene és nem húzni az időt. Tisztelettel Egy csalódott, elégedetlen fogyasztó Oros Péter
  2. Semmi sem változott azóta sem, ugyanolyan gyász az egész. Folytonos 120ms+ és most már nem 18:00-tól, hanem 16:00-tól ezt csinálja, ráadásul szokott olyat is csinálni az internet hogy 1 vonalon elmegy a net, szóval 50mb helyett 25mb-al jön, és a kis lámpa a "BROADBAND"-nál átvált zöldről borostyánsárgára. Délelőtt és kora délután "normális" a latency de micro laggok tapasztalhatók. A Wargaming forumon azt írják hogy rossz a kapcsolat a Telekom és a WG szerverei között. De nem hiszem hogy csak ez a baj mert haverom ***** Netes és ő is tapasztalja ugyanezt a problémát csak kevesebbszer. Azért vicces hogy mindjárt 2021 és ennyire rossz minőségű Magyarországon a kábeles net. Ja ezt azért oda írom hogy Kisújszállásról tapasztalom ezt, haverok Debrecenből (***** NET) és Cserépváraljáról (TELEKOM).
  3. Itt az World of Tanks EU2-es szerveréről a ping plotter kép. Ez borzasztó.
  4. Üdv, Az elmúlt 1 hónapban folyton azt tapasztalom hogy főleg a késő délutáni óráktól kezdve (17:00) az online játékok nagy része mint például a World of Tanks és a PUBG nagy pinget produkál (130+ms) és eszméletlen hatalmas nagy pocket lossok vannak meccsek közben, emiatt lehetetlen játszani. Kérdésem az lenne hogy ezt hogy lehet-ne megszüntetni, mert kezd nagyon idegesítő lenni. World of Tanks közben futtattam a ping plotter nevű programot és mint kiderült a hatalmas ping a Deutsche Telekom AG vonalaktól jön, ergó nem a játékkal van probléma! Az összes portot megnyitottam mindkét játéknál, ami után 2 napig működött normálisan megint minden, de viszont ma megint elkezdte ezt az egészet csinálni, sőt rosszabb lett mivel most már 300ms felé is felugrott! A Wot EU2-es szerverén ami Luxemburgban található, ennél még rosszabb, mivel ott majdnem 100% pocket lossom van!
×
×
  • Új...