Ugrás a tartalomhoz
 • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

  image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

miner

Tag
 • Tartalmak

  12
 • Csatlakozás időpontja

 • Utolsó látogatás

Bejegyzések, amit miner posztolt

 1. Üdvözlünk a klubban.

  Érdemi válaszra ne várjál, Telekomos öndicséret van, ezzel kell beérni.

  A céljuk nem az, hogy normálisan TV nézzél, költsd a pénzt, kölcsönözzél filmeket!

 2. Előfizetésem van adás megállításra, visszatekercselésre, felvételre.

  A visszatekercselés, megállítás a szoftver frissítése előtt működött, frissítés után nem. Pl. Hírtv Híradó, Háború Ukrajnában, nem működik. Notebookon ellenben működik, bár 10 másodpercenként te-ker-get-tni?  Egyes természettudományos csatornáknál úgy néz ki működik.

  Felvétel, amíg nem fejeződik be a felvétel, nem lehet megnézni, csak az élő műsortba lehet - ahol tart -, bekapcsolódni. Az előző szoftvernél több hónapi (fél év?) probléma felvetés után javították, nem tökéletesen, hogy a felvételbe való beletekerésnél néha-néha az aktuális képkocka megjelenjen, tudjam, hogy hol járok. Annyira bonyolult megcsinálni, vagy eddig még nem volt rá igény, hogy pl 1,5X, 2X tekerésnél folyamatosan, gyorsítva lehessen látni a felvételt, és még a hang is gyorsítva szóljon? (ARENA4 amerikai foci - a számomra kellően idegesítő műsorvezetők, "szakértők" blabláját át tudnám lépni, amíg áll a játék. Egy 10+ éves média lejátszóval ez könnyedén megy. NTR82)

  Nem várok érdemi választ.

 3. A régi se volt egy Orosz krémtorta.

  De az új, egy sz@r. Bővebben, fós. (o-val kicsillagozza)

  Megállítható, visszatekerhető műsor, viszlát, nem működik. Fizetek érte, persze. De van gondja a németeknek elég, éljek ezzel együtt. Kell a gázom, kell a pénzem.

  Hónapokba telt, mire beépítettek a lejátszóba egy nem mindig működő gyors tekerést. "Reklám azért van, hogy bámuld, hulye gyerek (az ü betűt se szereti, csak Fekete Pákó írhat ide?) nem azért, hogy átlépd!" A fejlődés ezt is kiirtotta. A legtöbb ingyenes androidos média lejátszó is fényévekkel használhatóbb, mint a Telekomé. Csak nem fizettek érte? Ja, valamilyen ************ (írta?).

  Szolgáltató váltás? Igen. Jó, a többi is ilyen, de ezt legalább *********.

  Prókaj

   

 4. Ha nem tudnám, hogy a Telekomról van szó, nem is érteném ezt az üzleti hozzáállást. Nem hiszem, hogy nem bírnák kifizetni a Network4 csoportnak azt a díjat, ami alapján a Sat-os előfizetők is nézhetnék az ARENA4-et. Az IttOtt.TV nagyságrendekkel kevesebb előfizetővel rendelkezik, mégis szerepel a kínálatában.

  Nekem, mint előfizetőnek nem is engedi a szolgáltató, hogy IPTV-re váltsak, mert nincs széles sávú internet elérhetőségem, vagyis nem méltat arra, hogy optikai kábeles hálózatot építsen ki az utcámban. Nem tanyán élek, Miskolcon családi-házas övezetben.

   

×
×
 • Új...