Ugrás a tartalomhoz
 • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

  image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

miner

Tag
 • Tartalmak

  12
 • Csatlakozás időpontja

 • Utolsó látogatás

Minden, amit miner posztolt

 1. miner

  Match 4

  Ennyi tudós szakértő között elvész az ügyfél.
 2. miner

  Telekom Tv

  Üdvözlünk a klubban. Érdemi válaszra ne várjál, Telekomos öndicséret van, ezzel kell beérni. A céljuk nem az, hogy normálisan TV nézzél, költsd a pénzt, kölcsönözzél filmeket!
 3. miner

  Telekom TV első benyomások

  A te-ker-get-niben, ha egybe írom, a ker-ge (egybe) csúnya szó? Kapok megint el nem évülő 200 pont büntetést? Azt se tudom meddig kell gyűjtenem?
 4. miner

  Telekom TV első benyomások

  Előfizetésem van adás megállításra, visszatekercselésre, felvételre. A visszatekercselés, megállítás a szoftver frissítése előtt működött, frissítés után nem. Pl. Hírtv Híradó, Háború Ukrajnában, nem működik. Notebookon ellenben működik, bár 10 másodpercenként te-ker-get-tni? Egyes természettudományos csatornáknál úgy néz ki működik. Felvétel, amíg nem fejeződik be a felvétel, nem lehet megnézni, csak az élő műsortba lehet - ahol tart -, bekapcsolódni. Az előző szoftvernél több hónapi (fél év?) probléma felvetés után javították, nem tökéletesen, hogy a felvételbe való beletekerésnél néha-néha az aktuális képkocka megjelenjen, tudjam, hogy hol járok. Annyira bonyolult megcsinálni, vagy eddig még nem volt rá igény, hogy pl 1,5X, 2X tekerésnél folyamatosan, gyorsítva lehessen látni a felvételt, és még a hang is gyorsítva szóljon? (ARENA4 amerikai foci - a számomra kellően idegesítő műsorvezetők, "szakértők" blabláját át tudnám lépni, amíg áll a játék. Egy 10+ éves média lejátszóval ez könnyedén megy. NTR82) Nem várok érdemi választ.
 5. miner

  Android box távirányító

  Ergonómiailag egy nagyon egyszerű - very primitive - konstrukció. Egysíkban vannak a lapos gombok, minimális hézaggal, sötétben kitapogathatatlan, ezért meglepetés, hogy mit nyomsz meg.
 6. miner

  Android STB Telekom 2.0.493 hibák

  Ez még csak az "Omega" verzió. Bízzunk benne, hogy jövőre utoléri legalább az előző"szintjét".
 7. miner

  Telekom TV első benyomások

  Olyan csodálatos, hogy írtam egy áradozó levelet Magukról, és szerényen elutasították.
 8. miner

  "Megújult" android Iptv

  Kedves Tanácsadó úr! A régi felületen volt, felvétel, tekerés, blabla. Fél óra múlva, a frissítés után nincs ugyanazon a csatornán. pl Hírtv. Valószínűleg el fogom küldeni, de az egész Telekomot. Üdv Prókaj
 9. miner

  "Megújult" android Iptv

  A régi se volt egy Orosz krémtorta. De az új, egy sz@r. Bővebben, fós. (o-val kicsillagozza) Megállítható, visszatekerhető műsor, viszlát, nem működik. Fizetek érte, persze. De van gondja a németeknek elég, éljek ezzel együtt. Kell a gázom, kell a pénzem. Hónapokba telt, mire beépítettek a lejátszóba egy nem mindig működő gyors tekerést. "Reklám azért van, hogy bámuld, hulye gyerek (az ü betűt se szereti, csak Fekete Pákó írhat ide?) nem azért, hogy átlépd!" A fejlődés ezt is kiirtotta. A legtöbb ingyenes androidos média lejátszó is fényévekkel használhatóbb, mint a Telekomé. Csak nem fizettek érte? Ja, valamilyen ************ (írta?). Szolgáltató váltás? Igen. Jó, a többi is ilyen, de ezt legalább *********. Prókaj
 10. miner

  ARENA4 és a TVGo, TelekomGo

  Bekerül-e az ARENA4 a TVGo, TelekomGo kínálatába?
 11. miner

  Arena 4

  Ha nem tudnám, hogy a Telekomról van szó, nem is érteném ezt az üzleti hozzáállást. Nem hiszem, hogy nem bírnák kifizetni a Network4 csoportnak azt a díjat, ami alapján a Sat-os előfizetők is nézhetnék az ARENA4-et. Az IttOtt.TV nagyságrendekkel kevesebb előfizetővel rendelkezik, mégis szerepel a kínálatában. Nekem, mint előfizetőnek nem is engedi a szolgáltató, hogy IPTV-re váltsak, mert nincs széles sávú internet elérhetőségem, vagyis nem méltat arra, hogy optikai kábeles hálózatot építsen ki az utcámban. Nem tanyán élek, Miskolcon családi-házas övezetben.
 12. miner

  új csatorna

  Nem muszáj nézni. Te mind a százvalahány csatornát nézed?
×
×
 • Új...