Ugrás a tartalomhoz
  • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

    image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

jzsazoltn

Tag
  • Tartalmak

    5
  • Csatlakozás időpontja

  • Utolsó látogatás

jzsazoltn eredményei

  1. jzsazoltn

    Kaon CG3000 lassú wifi

    Szia, Csak a sávszélességet tudom állítani, az a legmagasabb értéken van, mert az inteles wifi kártya így tudná a magasabb sebességet hozni.
  2. jzsazoltn

    Kaon CG3000 lassú wifi

    A következő problémám lenne: Kaon CG3000 beépített wifijét használnám de alapból csak 20 és 80 Mbit/s a sebesség. A laptop egy Lenovo X260, Intel Dual Band Wireless-AC 8260 hálózati kártyával. Másik, pl. ***** hálózatra csatlakozva 500 Mbit/s körüli sebesség érhető el vele, ezzel már kiegyeznék :) Ugyanez történik egy ACER swift laptop esetében is, amelyiknek ax-szabványt is tud a kártyája. Be van állítva a 2,4 és az 5 Ghz is, az utóbbira csatlakoznék. HGW újra lett indítva, újra be lettek állítva a hálózatok is. A legfrissebb driverek vannak a laptopokon. Vezetéken jön a Gigabit közeli sebesség. Köszönöm, ha lenne valamilyen ötlete valakinek.
  3. jzsazoltn

    Akadozó net

    Nagyon köszönöm a segítséget.
  4. jzsazoltn

    Akadozó net

    Üdvözlöm, HGW: Sagemcom FAST3686, hardver verzió: V2.0, Szoftver verzió: MAGYAR_3.97.0 A switch típusa TP-LINK TL-SG1005D. A specifikációban sajnos nem találtam utalást az IGMP Snooping funkcióra. Lehetséges, hogy ez okozza a problémát? Köszönöm a segítségét, szívesen venném további javaslatait.
  5. jzsazoltn

    Akadozó net

    Üdv., Az alábbi problémára keresek megoldást: Sagemcom HGW-ből kábelen megy a net 2db TV-hez ill., 1 db asztali számítógéphez egy switch-en keresztül. Asztali gép kikapcsolásakor, újraindításakor mindkét TV-n akadozik a megjelenítés, csak a HGW többszöri újraindítása oldja meg a problémát. Mi lehet a megoldás? Előre is köszönöm a válaszokat.
×
×
  • Új...