Robin62

Tag
 • Tartalmak

  4
 • Csatlakozás időpontja

 • Utolsó látogatás

Robin62 a fórumon

 • Rang
  Tudóspalánta
 • Születésnap 12/03/62
 1. A jelzett "..." gomb megvan, használom is, de ez nem adja vissza azokat a lehetőségeket, mint amit az antennával kiválaszthatók. Plusz a kedvencek ugyan kijelölhetőek, de minden guide indításnál újra ki kell választani, amit nem lehet egy gombnyomásra, hanem ...->menü-> és itt még további lépések. Ha kiválaszasz egy műsort, és újabbat szeretnél, kezdheted legelőröl. Ha ez jól működne, akkor rögtön a guide-ba léphetnék. Mivel a "list" gomb lenne erre kijelölve, de onnan nem lehet a STB-ből kijövő csatornákra keresni, azokat behangolni.
 2. Két napja indították el a rendszerem, ma jött meg az LG tvm, és alapból mindkét távirányítóval megy mindkét eszköz, kivéve a guide-ot, és a kedvenceket. Mert ennél a tvs távirányítónál csak a hangolt csatornákkal működik (dtv,kábel,műhold). Olyan lehetőség, hogy set top box, nincs. Léptetni tudom a csatornákat, és amit eddig próbáltam, az működött a beállításoknál, és a filmek közötti nézegetésnél, de még sok mindent nem próbáltam.
 3. Sajnos a szakértők a tájékoztatóban leírtakat ismétlik, ami nem oldja meg a problémát. Valóban két kattintással lehet szűrni a kijelölt kedvencekre, a műsorújságban, de ez csak addig "jegyződik" meg, amíg nem csak az aktuális műsorokra kíváncsi valaki. Ahogy jobbra lép a menüben, és látja a többi műsort, már a teljes listát látja. (és persze nem azon a csatornán áll, amit néz, váltáskor). Ha az aktuális, szűrtből lépsz ki, akkor marad, de ha stand by-ba lépsz ki, akkor már visszalépéskor teljes lista van újra. Csatornaléptetésnél, pedig még ez sincs. Ott nem él a szűrés.
 4. Több problémám van 0. nincs kezelőmenü, azonak, akik inkább azt szeretik, vagy áttekinthetőbbnek tartják 1. nem tudom, csak azokat a tv-csatornákat kezelni, amik a kedvenceim 2. nem tudom a saját sorrendembe rakni a kiválasztott csatornákat 3. nem tudom elolvasni, mert túl kicsik a betűk, és nem tudom nagyítani sem - nem iróasztalnál ülve nézem 4. nem jó a kezdő oldal, nem tudom beállítani, hogy úgy induljon, ahogy szetetném (ajánlás nélkül, műsorújsággal, ahol azok a csatornák jelennek meg, amiket kedvencnek jelöltem) 5. nem marad full screen-ben a lejátszás (m5-nél nem fullban jelent meg a kép) 6. akadozott, szakadozott a lejátszás - mobilnettel nézem, eddig ez nem volt gond, így élvezhetetlen) 7. ha egy csatornát nézek, nem tudok átléptetni egy következőre, vagy vissza 8. a légegér nem tudja mozgatni, görgetni az epg oldalt (a korábbival ment) Ha nem kezelhető légegérrel, mint a korábbi változat, nem fogom használni, mrt alkalmatlan rá. 9. nem látható jól a csuszka jobb oldalon, ha végre látom, nehéz megfogni Amíg ezek nem oldódnak meg, nekem ez nem lehetőség, így valószínűleg kisebb tv csomagra váltok.