Ugrás a tartalomhoz
  • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

    image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

Robin62

Tag
  • Tartalmak

    8
  • Csatlakozás időpontja

  • Utolsó látogatás

Robin62 a fórumon

  • Születésnap 12/03/1962

Profil megtekintések

Nem engedélyezted ezt a funkciót, ezért nem látod, hogy ki tekintette meg a profilodat a közelmúltban.

Robin62 eredményei

Tudóspalánta

Tudóspalánta (3/13)

  1. 1. Ha visszajátszásban (újrakezdésben) megállítom a lejátszást néhány percre, folytatáskor elindul, de 2-3 mp múlva a kép elsötétül, a hang folytatódik, és a normál lejátszás nem áll helyre. Úgy tudom megoldani, ha visszalépek, és újra elindítom a lejátszást (az archív felvételnél is ez történik) 2.Nem lehet tudni a sorozatoknál, archív, filmklub (ránézésre), hogy lejátszható, vagy felvételre vár. Vannak sorozatok, amiknél a széria nem az első résszel kezdődik, és köztes részek hiányoznak. Pl. Life below zero Nem tudom miért nem játszható le minden rész, ha adásban már volt? 3. Az archív "csomagban" többször szerepel ugyanaz a rész, de ez csak akkor derül ki, ha elindítom, és megjelennek a részletek. Ha a "fölé álláskor" látni lehetne melyik részről van szó, sokkal komfortosabb lenne. 4. Ha sorozatot szeretnék lejátszani, folytatólagosan, nem halad a részek váltásánál hanem a következő résznél homokórázik, és csak manuális váltással léphetek tovább. Ez korábban rendben működött. 5. A műsorújság időnként nem az aktuális időpontra áll, hanem órákkal korábbra. Sajnos még nem jöttem rá mikor jelenik meg hibásan. Mindezt egy LG android tv-vel tapasztaltam, ami kb. 1 éves.
  2. Robin62

    filmklub, sorozat folyamatos lejátszása

    Október 10-én válaszoltam meg. Szívesen elküldöm újra, de én úgy láttam sikeresen elment privát üzenetként.
  3. Robin62

    filmklub, sorozat folyamatos lejátszása

    A privát üzenetet Oszkárnak elküldtem.
  4. Az a tiszteletteljes kérésem, hogy a Poirot sorozat folyamatos lejátszásánál a váltás a következő epizódra kb. egy, másfél perccel később legyen (esetleg a stáblita elindulásakor)! A jelenlegi állapotban lemarad az utolsó poén, vagy befejezetlen marad az utolsó jelenet. Ez azért történik, mert korábban vált, mint ahogy a stáblista elindul. Köszönöm
  5. A jelzett "..." gomb megvan, használom is, de ez nem adja vissza azokat a lehetőségeket, mint amit az antennával kiválaszthatók. Plusz a kedvencek ugyan kijelölhetőek, de minden guide indításnál újra ki kell választani, amit nem lehet egy gombnyomásra, hanem ...->menü-> és itt még további lépések. Ha kiválaszasz egy műsort, és újabbat szeretnél, kezdheted legelőröl. Ha ez jól működne, akkor rögtön a guide-ba léphetnék. Mivel a "list" gomb lenne erre kijelölve, de onnan nem lehet a STB-ből kijövő csatornákra keresni, azokat behangolni.
  6. Két napja indították el a rendszerem, ma jött meg az LG tvm, és alapból mindkét távirányítóval megy mindkét eszköz, kivéve a guide-ot, és a kedvenceket. Mert ennél a tvs távirányítónál csak a hangolt csatornákkal működik (dtv,kábel,műhold). Olyan lehetőség, hogy set top box, nincs. Léptetni tudom a csatornákat, és amit eddig próbáltam, az működött a beállításoknál, és a filmek közötti nézegetésnél, de még sok mindent nem próbáltam.
  7. Robin62

    Kedvencek létrehozása

    Sajnos a szakértők a tájékoztatóban leírtakat ismétlik, ami nem oldja meg a problémát. Valóban két kattintással lehet szűrni a kijelölt kedvencekre, a műsorújságban, de ez csak addig "jegyződik" meg, amíg nem csak az aktuális műsorokra kíváncsi valaki. Ahogy jobbra lép a menüben, és látja a többi műsort, már a teljes listát látja. (és persze nem azon a csatornán áll, amit néz, váltáskor). Ha az aktuális, szűrtből lépsz ki, akkor marad, de ha stand by-ba lépsz ki, akkor már visszalépéskor teljes lista van újra. Csatornaléptetésnél, pedig még ez sincs. Ott nem él a szűrés.
  8. Több problémám van 0. nincs kezelőmenü, azonak, akik inkább azt szeretik, vagy áttekinthetőbbnek tartják 1. nem tudom, csak azokat a tv-csatornákat kezelni, amik a kedvenceim 2. nem tudom a saját sorrendembe rakni a kiválasztott csatornákat 3. nem tudom elolvasni, mert túl kicsik a betűk, és nem tudom nagyítani sem - nem iróasztalnál ülve nézem 4. nem jó a kezdő oldal, nem tudom beállítani, hogy úgy induljon, ahogy szetetném (ajánlás nélkül, műsorújsággal, ahol azok a csatornák jelennek meg, amiket kedvencnek jelöltem) 5. nem marad full screen-ben a lejátszás (m5-nél nem fullban jelent meg a kép) 6. akadozott, szakadozott a lejátszás - mobilnettel nézem, eddig ez nem volt gond, így élvezhetetlen) 7. ha egy csatornát nézek, nem tudok átléptetni egy következőre, vagy vissza 8. a légegér nem tudja mozgatni, görgetni az epg oldalt (a korábbival ment) Ha nem kezelhető légegérrel, mint a korábbi változat, nem fogom használni, mrt alkalmatlan rá. 9. nem látható jól a csuszka jobb oldalon, ha végre látom, nehéz megfogni Amíg ezek nem oldódnak meg, nekem ez nem lehetőség, így valószínűleg kisebb tv csomagra váltok.
×
×
  • Új...