Csaba

Tag
 • Tartalmak

  11
 • Csatlakozás időpontja

 • Utolsó látogatás

  soha

Csaba a fórumon

 • Rang
  Tudóspalánta
 1. Ezek szerint több  olyan figura is van aki a bosszantó fórumban bosszantja a bosszankodokat a "Ha nem tetszik valami el lehet ballagni!" szintű baromságaikkal. A bosszantó fórumba azért irok mert nyilván nem tetszik valami. Szerintem sokkal furább aki azért irkál mert nagyon megérti a telekomot hogy semmi nem müködik az oldalukon.
 2. zoli62 és Roli82 ti egy és ugyanaz a személy vagytok? Percre pontosan ugyanakkor reggeltetek. Telekomnál dolgozol/dolgoztok? Fura a két pali, a bosszantó fórumban védika telekomot.
 3. [img]http://i.imgur.com/SreeImW.png[/img]
 4. nálam van  
 5. javasolnék egy szolgáltató váltást, sajnos én nem tudok mert csak ez a amatör thome van nálunk.
 6. Az igaz hogy nem kényszeritett, végülis csak akkor kell ha be akarok lépni, mert máshogy nem lehet. Lehet hogy nekem vannak ilyen képtelen ötleteim hogy megnézzem az internet szolgáltató honlapját. Be is mehetnék személyesen, meg levelet is lehet küldeni. Még csak 2015 van miért kellene müködnie az oldalnak rendesen. A szomszéd 11 éves gyerek oldala is alig megy, miért menne ez. Most 8:01 van ez az oldal ezt írja "Automatikusan mentve ekkor: 09:01", tényleg nem keresem a hibákat, de szinte semmi nem megy normálisan. Az időt nem tudják beállítani akkor nem csoda hogy évekig szarakodnak.
 7. Nem tudok belépni csak facebokkal(ami magában vicc hogy egy szolgáltrató arra kényszerít hogy kapcsoljam össze a fiokjaimat), azonosítóval, emailel nem engedi. Facebokkal beléptem 20000000 kisérletre össze tudtam kapcsolni az otthoni előfizetésemmmel, de az adataimat nem látom mert hát ugye "Hiba történt a belépés közben! Új jelszót készíthetsz az Elfelejtett jelszó Folyamatban" vagy "Felfügesztett felhasználó" vagy "A művelet során hiba lépett fel ". Ezeket random dobálja, gondolom hogy ne unjam meg és ezt 1 év alatt sikerült összehozni. thome tényleg a legalja szintet képviseli. Nagynehezen beengedett az otthoni előfizetésemmel, de ez nem elég:smileylol: http://imgur.com/fZEoTwu
 8. http://imgur.com/fNdeR8P   ilyenkor mit kell csinálni? :smileylol:   ennyire hülyékket én még nem láttam  
 9. Mit akar ez jelenteni "A felhasználó fel van függesztve"?  Egy évig nem lehetett belépni a telekom oldalra és most is csak röhejesen és még én vagyok felfüggesztve. Másfél óra is sok lenne,nem hogy egy év, hihetetlen amatör munka.   6. probálkozásra mégsem vagyok felfüggesztve, hanem "A művelet során hiba lépett fel "   akkor újra   Mit akar ez jelenteni "A művelet során hiba lépett fel"  
 10. Az igaz, de semmi infot nem latok. Akkor is vicc hogy fel éve csináljak az oldalt.
 11. Azt jól értelmezem, hogy ha most akciós tv-t veszek a thomenál és ezt online teszem akkor olcsóbb a tv, de már hónapok óta nem lehet belépni a thome oldalra? A saját előfizetéseim adatait se tudom megnézni, de ha lejár a hűségidő és nem hosszabitom meg, akkor több ezer forintal is drágább lehet a havi számlám? A telefonos ügyfélszolgálaton percek után még csak a hangazonosítást reklámozzák, és én fizetem akkor is ha a szolgáltatás hibája miatt telefonálok. A szolgáltatások szinvonala pedig azonos a saját oldaluk szinvonalával. Hónapok óta képtelen megoldani egy távközlési  cég hogy be lehessen lépni az oldalára. Várható valami pozitiv változás?