Ugrás a tartalomhoz
 • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

  image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

tejecske

Tag
 • Tartalmak

  7
 • Csatlakozás időpontja

 • Utolsó látogatás

Profil megtekintések

Nem engedélyezted ezt a funkciót, ezért nem látod, hogy ki tekintette meg a profilodat a közelmúltban.

tejecske eredményei

Tudóspalánta

Tudóspalánta (3/13)

 1. A felvételek ütemezése aplikációban egyszerűbb lenne, de nekem is csak karikázik. Próbáltam telefonos segítséget kérni, de a rendszer olyan túlterhelt, hogy Vanda búgó hangja után, kidobott. 😵‍💫
 2. Sziasztok! A szeptember 27-i műsorűjság frissítés óta nem tudom a mobilos aplikációt és a tv műsorújságot összerendelni. Az összerendelés adatainál a PIN kódhoz "error" ír ki. A frissítés egyébként láthatólag semmi változást nem hozott. Régebbi, felvevős beltérim van. Természetesen újraindítottam a rendszert. Segítségeteket előre is köszönöm.
 3. tejecske

  Moziklub

  Sziasztok! A moziklub kínálatából eltünt a Homeland sorozat. Végleg kikerült a kínálatból?
 4. tejecske

  Aréna4 van, de nincs

  Köszönöm a gyors választ, így megoldódott.
 5. tejecske

  Aréna4 van, de nincs

  Azért vett fel hibajegyet. ? Lényeg, hogy mára megoldódott, mert a Szuper Családi Mozi csomagról átálltam a Szuper Családi Mozi csomagra. ?
 6. tejecske

  Aréna4 van, de nincs

  Szóval, ha most átváltok a Szuper Családi Mozi csomagról a Szuper Családi Mozi csomagra akkor hozzáférek? Ezt vajon az Ügyintéző is fogja tudni?
 7. tejecske

  Aréna4 van, de nincs

  Sziasztok! IPTV Szuper Családi Mozi csomagom van. Frissítések után megjelent az Aréna4 csatorna HD és SD is. Viszont a rendszer nem adott hozzáférést és azt üzente, hogy rendeljem meg a csatornát tartalmazó csomagot, miközben abban a csomagban vagyok. A hibabejelentést megtettem, aminek a vége az lett, hogy a rendszerben nem találtak hibát. Azt üzenték, hogy olvasgassam a hibaelhárítási útmutatókat. Na most mit csináljak?
×
×
 • Új...