MP84

Tag
 • Tartalmak

  4
 • Csatlakozás időpontja

 • Utolsó látogatás

MP84 a fórumon

 • Rang
  Tudóspalánta
 1. Egyetértek a hozzászólóval. A jelenlegi zenecsatorna kínálat nagyon-nagyon hasonló paradigma mentén kínálja szinte ugyanazt. A VH1 Europe (az is látott szebb napokat) is, és a sima MTV is (már amikor zenét sugároz agyonismételt, indokolatlan valóságshow-k helyett) szinte kizárólag csak a ma divatos tömegzenéket sugározza. Most egyféle igényre (mai mainstream popzenék,amelyek mindenhol máshol is hallhatóak) van a kínálatban minimum kettő,inkább három adó. Bár az MTV 90's már egy lépés a rés kitöltésére, de az MTV 80's a műsorkínálatából kiindulva egy teljesen más megközelítésű, hiánypótló csatorna lenne.
 2. Köszönöm a választ. Remélem,hogy hamarosan változnak a tervek,és beteszitek a kínálatba.Igény biztosan van rá.
 3. Teljesen egyetértek. Fantasztikus korszak volt,és ma is nagyon sokan néznék ezt a csatornát.Nagyon jó lenne,ha mindegyik típusú TV szolgáltatáson keresztül elérhető lenne. Hiánypótló adó lenne a kínálatban!
 4. Tisztelt Ügyfélszolgálat! Több,mint tíz éve vagyok az előfizetőjük.Örömmel vettem észre,hogy elindult az MTV80's nevű csatorna. Egészen biztos vagyok benne,hogy sok ügyfél gondol vissza nosztalgiával a régi MTV-re, vagy csak simán szereti a 80-as évek zenéit. Az MTV90's is jó kezdeményezés,és tudom,hogy így is többféle MTV csatorna van benne a nagyobb csomagokban,de nagy örömmel fogadnám,ha az MTV 80's is bekerülne a kínálatba. Érdeklődnék,hogy meg tudnák-e oldani,hogy ez az adó bekerüljön az IPTV szolgáltatás kínálatába,illetve tervezik-e ezt a közeljövőben? Köszönettel