Ugrás a tartalomhoz
  • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

    image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

MP84

Tag
  • Tartalmak

    4
  • Csatlakozás időpontja

  • Utolsó látogatás

Profil megtekintések

Nem engedélyezted ezt a funkciót, ezért nem látod, hogy ki tekintette meg a profilodat a közelmúltban.

MP84 eredményei

Kutató

Kutató (2/13)

  1. MP84

    MTV80's

    Egyetértek a hozzászólóval. A jelenlegi zenecsatorna kínálat nagyon-nagyon hasonló paradigma mentén kínálja szinte ugyanazt. A VH1 Europe (az is látott szebb napokat) is, és a sima MTV is (már amikor zenét sugároz agyonismételt, indokolatlan valóságshow-k helyett) szinte kizárólag csak a ma divatos tömegzenéket sugározza. Most egyféle igényre (mai mainstream popzenék,amelyek mindenhol máshol is hallhatóak) van a kínálatban minimum kettő,inkább három adó. Bár az MTV 90's már egy lépés a rés kitöltésére, de az MTV 80's a műsorkínálatából kiindulva egy teljesen más megközelítésű, hiánypótló csatorna lenne.
  2. MP84

    MTV80's

    Köszönöm a választ. Remélem,hogy hamarosan változnak a tervek,és beteszitek a kínálatba.Igény biztosan van rá.
  3. MP84

    MTV 80's

    Teljesen egyetértek. Fantasztikus korszak volt,és ma is nagyon sokan néznék ezt a csatornát.Nagyon jó lenne,ha mindegyik típusú TV szolgáltatáson keresztül elérhető lenne. Hiánypótló adó lenne a kínálatban!
  4. MP84

    MTV80's

    Tisztelt Ügyfélszolgálat! Több,mint tíz éve vagyok az előfizetőjük.Örömmel vettem észre,hogy elindult az MTV80's nevű csatorna. Egészen biztos vagyok benne,hogy sok ügyfél gondol vissza nosztalgiával a régi MTV-re, vagy csak simán szereti a 80-as évek zenéit. Az MTV90's is jó kezdeményezés,és tudom,hogy így is többféle MTV csatorna van benne a nagyobb csomagokban,de nagy örömmel fogadnám,ha az MTV 80's is bekerülne a kínálatba. Érdeklődnék,hogy meg tudnák-e oldani,hogy ez az adó bekerüljön az IPTV szolgáltatás kínálatába,illetve tervezik-e ezt a közeljövőben? Köszönettel
×
×
  • Új...