Ugrás a tartalomhoz
  • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

    image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

Szöke_kisfiu

Tag
  • Tartalmak

    4
  • Csatlakozás időpontja

  • Utolsó látogatás

    soha

Szöke_kisfiu eredményei

Kutató

Kutató (2/13)

  1. Szöke_kisfiu

    IPTV

    Nekem az All share-rel sokszor volt bajom, ezért letöltöttem a számítógépre a Serviio nevű programot. Azóta azzal nézek videókat a tv-n, és teljesen megbízhatóan működik. Buta tv-hez is vannak már pár ezer forintért okosító kütyük, igaz ahhoz sem árt, ha van hdmi csatlakozó a tv-n.
  2. Szöke_kisfiu

    IPTV

    Szerintem az Ügyfélszolgálatnak semmi köze hozzá, hogy Te milyen kábellel szeretnééd csatlakoztatni a tv-t és a set top boxot. Az Ügyfélszolgálatnak az a dolga, hogyha Te gyémánberakásos hdmi kábellel akarsz csatlakoztatni, akkor ő ezt lehetővé teszi. Egyébként meg az Ügyfélszolgálat marhaságokat beszél, mert nekem még bőven nem volt HD csatornám - sőt, a Telekomnak sem volt HD adása, amikor hdmi csatlakozóval kötöttem össze a tv-t és a set top boxot. Úgyhogy szerintem ismét 1412 - muzsika hallgatás 10 percig - ügyfélszolgálatos meggyőzése arról,  hogy a set top box nem jó. Vagy, bemész egy Telekom üzletbe, és ott teszel bejelentést.
  3. Szöke_kisfiu

    IPTV

    Kaptunk helyette Fix tv-t. Elvileg HD-ben. Meg annyi minden más csatorna lett HD... a csúnya RTl meg pénzt kért volna a HD adásért. *** Én is várom már,  hogy lejárjon a hűségidőm, aztán elhúzok én is máshova. Szerencsére van más szolgáltató is itt, ahol lakom. 
  4. Szöke_kisfiu

    IPTV

    Két kérdés: 1. Mikor lesz a Műsorújság használhatóbb, mint egy Színes RTV papíralapú újság? Véleményem szerint nem azért fizetünk több pénzt a felvételi lehetőségért, hogy aztán ne edj esetben a film eleje vagy vége lemaradjon, mert műsorváltozás miatt változás volt. Vagy rendkívüli műsor nem is rögzíthető. Ha a port.hu meg tudja oldani, akkor egy akkora cég, mint a Telekom talán képes lenne rá. Bár tény, valahol meg kell fogni a pénzt...   2. Szokta egyáltalán valaki ellenőrízni, hogy mi jelenik meg a Műsorújságban? Mert akkor ajánlanám - ingyen, bérmentve, ha már valaki a fizetéséért nem csinálja meg -, hogy pl az Echo tv híradónál a Duna tv híradójának az ajánlója van 
×
×
  • Új...