trevor71

Tag
 • Tartalmak

  6
 • Csatlakozás időpontja

 • Utolsó látogatás

trevor71 a fórumon

 • Rang
  Tudományos tag
 1. Köszönöm! Kipróbálom egy átkapcsoltatással! Remélem vissza már nem kell állítatnom! Jelentkezek!
 2. Erre gondolok, hogy ez lehetett nálam is?
 3. Amit írtál az megvolt! Átállítattam a szolgáltatóval! És pont az volt a bajom, hogy többszöri újraindítás után sem kapott az asus ip címet és netet sem! Azt hittem valmit nem jó állítottam de ahogy leírtad úgy voltak a beállítások! Valami isp hiba miatt! Vagy az asus nem tudja kezelni így a netet?
 4. Elnézést de rosszúl fogalmaztam! A bridge mód már volt fél napig (de netről megy a fűtés is, és nélküle nem tudom állítani)! Vasárnap 3-tól 9-óráig próbálgattam hátha működik, de vissza is állítattam mert nem jutottam vele dűlőre! Nem kapott valamiért publikus ip-t! Nincs sok lehetőség a wan beállítására az asus routerben de végigmentem rajtuk. Ha automatikus dhcp-be hagytam akkor írta az asus, hogy valmi ISP hiba miatt nem sikerül a csatlakozás (gondolom ez lett volna a jó belállítás)! Aztán olvastam valahol a router mac címét kellene klónoztatni de nem merem újra amég nem vagyok benne biztos mit is kellene! Csináltam egy képernyő fotót, bár nem az adott állapotról de gondolom ilyeneket kellet volna álitgatnom!? Az alsó kép a mostani állapota!
 5. Szia! Köszönöm a gyors választ! 1. "Van egy zte-modem amin az iptv : ezt csak azért írtam, nehogy azt írják: nem lehet bridge mód az iptv miatt! Egyébként tele volt az elosztó dobouk és nem volt normális érpár amin jól jött volna 2. de max egy nap és minden új ip-t kap hiába állítom a modemen be : Itt a Sagencom napi ip megújítására gondolok és állandóan másik ip-t ad az eszközöknek! Amit igazán a Sagem távoli elérésébe meg is tudok nézni, illetve utána is tudom állítani de unom, hogy minden nap meg kell csinálnom mjnden eszközre! Fix "ip-m" van a dyndns.org-nál. ASUS router támogatja a DDNS funkciót: Csak a "wan" felöl a saját ip-jét írja mint wan cím (jelen állásban, mert most nem bridge) Remélm a bridge mode megoldja, megoldaná! Azt szeretném igazán megfejteni azt, hogy kell beállítani! Esetleg van valami fehasználónév, jelszó ami kell hozzá ha brige módba van? 3. A problémám, hogy a sagemen nem tudom úgy beküldeni a csomagokat, hogy ébredjen a pc és a nas (egyben vagy külön külön) Igen mindegyik tudja! Az előző szolgáltatónál minden működött! 4. Nem tudom úgy megnyitogatni a portokat (duplán) hogy minden működjön megfelelően Meg tudom csinálni a port nyitásokat csak unom minden nap átirogatni az ip-címeket De ha a bridge mód nem jönne össze akkor egy ötletet arra, hogy az asus router ami a sagemben lévő ip címét látja wan-portna, hogy tudom ráirányítani a 8443-as portot úgy hogy el is érjem az admin felületét?! Köszönöm az esetleges további ötleteket!
 6. Tisztelt mindenki! Olyan problémával küzdök, hogy: Van egy zte-modem amin az iptv "megy" külön (rézen) de mivel lassú volt a net ezért kaptam egy bérelt vonalon (koaxon) külön netet A zte sem működhet jól mert a box elindulása után miníg hibával kezd de az adás nézhető csak nem érhetők el az egyéb szolgáltatások! Van maga a modem: sagemcom 3868 koaxon Mögötte egy asus rt-ac1200g router (ami ébreszti a gépeket) sagem lan1-ből az asus wan-ba Az asus mögött egy qnap nas, egy pc amin távolról dolgoznának, és egyéb eszközök A problémám, hogy a sagemen nem tudom úgy beküldeni a csomagokat, hogy ébredjen a pc és a nas (egyben vagy külön külön) Nem tudom úgy megnyitogatni a portokat (duplán) hogy minden működjön megfelelően A pc-t már a sagemre kötöttem így pár óráig lehet dolgozni rajt de max egy nap és minden új ip-t kap hiába állítom a modemen be Az asus felületét nem tudom elérni ahonnan tudnám ébresztgetni a gépeket Próbáltam át kapcsoltatni bridge módba a sagemet de fél nap próbálkozás után vissza kellet állítatnom a családi béke miatt Szerintem az lett volna a megoldás de valami isp hibával nem kapott meg megfelelő beállítást az asus routerem hogy kezelni tudjak raja keresztül mindent kívülről Az ötleteket előre is köszönöm