Ugrás a tartalomhoz
  • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

    image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

Tubus

Tag
  • Tartalmak

    5
  • Csatlakozás időpontja

  • Utolsó látogatás

Tubus eredményei

Tudóspalánta

Tudóspalánta (3/13)

  1. Tubus

    Hódmezővásárhely, Makó

    A kezelhetetlenül lassú router felület a legkevésbbé zavaró történet, mert nem sokszor használja az ember. Így az egyetlen dolog, ami ténylegesen segíteni fog, ha lejár a hűségidő!!
  2. Tubus

    Hódmezővásárhely, Makó

    KaonCG300 van, láttam 29 Downstream Chanelt vagy mi a szösz. Ez a router beállításáért felelős oldal a másik poén itt a Telekomnál, belépsz és üres kitöltetlen mezőket látni percekig nem történik semmi, ha nem kellett volna benne szerencsétlenkednem korábban, nem is tudnám hogy mi van. Hogy most perceket kell várni hogy életre kapjon bármi is ott, miközben 1-2 évvel ezelőtt nem volt vele gond pikk-pakk betöltött minden.
  3. Tubus

    Hódmezővásárhely, Makó

    Vezetékes net-et mértem korábban is most is. WiFi mérést el se küldöm, mert elsírod magad.
  4. Tubus

    Hódmezővásárhely, Makó

    Fele szolgáltatásért fele pénz járna, a betyár becsület ezt diktálja.
  5. Tubus

    Hódmezővásárhely, Makó

    Kedves T-Home!! Hódmezővásárhelyen- Makón (nem tartom kizártnak, hogy csongrád megye egyéb településein is) biztosan van valami próbléma, páran játszunk egy online játékkal és ezen településeken bosszantó élményekkel gazdagodtunk, nem tudom mi lehet a gond, mert más szolgáltatóval rendelkező emebereknél zavartalanul működik a játék. A gond talán az, hogy ezt a szolgáltatót használom, hiába köttettem be az 1Gb-s netet, abból 500 mb/s ha átjön belőle, illetve korábban is több problémám adódott, mint másoknak más szolgáltatónal. Ha észlelhető bármiféle probléma, többen örülnénk, ha kijavítanák!!
×
×
  • Új...