Ugrás a tartalomhoz
  • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

    image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

Meoman

Tag
  • Tartalmak

    4
  • Csatlakozás időpontja

  • Utolsó látogatás

Minden, amit Meoman posztolt

  1. Meoman

    Megrendelt szolgáltatás

    Helló! Végre megérkezett a szerelő és megállapította, hogy még nincs kiépítve a lépcsőházban az üvegszálas hálózat. A kábel bent van de az elosztódobozt még nem szerelték fel. Szóval feleslegesen túlóráztam, hogy itthon tudjak lenni... Ha szándékosan szívatnának akkor sem menne ilyen jól! Szerintem erre már nem lehet mit mondani...
  2. Meoman

    Megrendelt szolgáltatás

    Helló! Vannak új fejlemények.... Mára kaptunk új időpontot (2020.12.03. 14:00-16:00). Sajnos erre az időpontra sem érkezett senki, hogy bekösse a megrendelt szolgáltatást. Nem értem, hogyan történhet ilyen kétszer egymás után!
  3. Helló! A tegnapi napon (2020.11.27.) vártam a szerelőt, hogy bekösse a megrendelt optikai netet TV-t telefont. Sajnos hiába vártam, se egy telefon vagy üzenet, csak simán nem jött... Mellesleg erre a felesleges várakozásra használtam fel az utolsó szabadon felhasználható szabadságomat. Szükséges ilyenkor nekem új időpontot kérnem vagy a szerelő a csuklásból tudja, hogy dolga van?
  4. Meoman

    IPTV probléma

    Sziasztok! Sajnos a set top boxunk feladta a harcot. Néha elindul de csatorna váltáskor újra indul. Egy hete jelentettük be először a hibát, és azóta több alkalommal de csak addig jutottunk, hogy majd keresnek. Mit tehetnénk, hogy kapjunk végre egy csere készüléket?! Íme a hiba:
×
×
  • Új...