erkage

Tag
 • Tartalmak

  3
 • Csatlakozás időpontja

 • Utolsó látogatás

erkage a fórumon

 • Rang
  Tudóspalánta
 1. Köszi szépen, megcsináltam és rendben van. Még azért azt szeretném megkérdezni, hogy miért nem opció a Bridge mode, ha van IPTV? Mármint, most is a saját routerem után van kötve egy switchen az iptv box. Az megint más, hogy elvileg a routerben van beépítve valami iptv opció, de az leírás alapján csak akkor tudna funkcionálni, ha csak az lenne bedugva az egyik rj-45-be (ahol most a switch van). @uzman köszi neked is.
 2. Szia! Köszi a választ! Akkor mit kell/érdemes beállítanom, hogy a legközelebb legyek a birdge mode-hoz? Tehát azt szeretném, hogy a Telekomos modem/router a lehető legkevesebbet "csináljon". Olvastam a DMZ-t és a PPPoePassthrough beállítást is, de nem tudnék dönteni, hogy melyik jobb/nem jobb és inkább biztosra mennék 🙂.
 3. Üdv! Lett egy routerem és szeretném, ha a Telekomos modem/routerből (F@st 3890V3) csak a modem élne. Helyből a Bridge mode-ot akartam beállítani, de: 1. nem sikerült, mindig visszaállította magát (talán amiatt, mert csak központilag állíthatják át!?) 2. azt olvastam itt a fórumon, hogy IPTV esetén nem opció Szóval mielőtt átállítgatnék mindent, meg ügyfélszolgálatot hívnék szeretnék egy szakértői választ kérni, hogy merre menjek vagy ne menjek ezügyben. Előre is köszi a segítséget!