Ugrás a tartalomhoz
  • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

    image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

MP35

Tag
  • Tartalmak

    6
  • Csatlakozás időpontja

  • Utolsó látogatás

MP35 eredményei

Tudóspalánta

Tudóspalánta (3/13)

  1. MP35

    IPTV megosztás?

    Annak semmi baja hiszen ott a video amiben megmutatják. De az okot még mindig senki se írta mi lehet a baja és minek..
  2. MP35

    IPTV megosztás?

    Ha a modem nem tudja ezt akkor tökmindegy mit tud a repeater.. Egyenlőre fogalmam sincs róla mivel nem tudom mit kell nézni http://www.kaonmedia.com/eng/product/pro02_3.asp?pgrp=41&pidx=61
  3. MP35

    IPTV megosztás?

    A repeater nyilván tudja mivel a videoban ment. Én a beállításaiban semmiféle erre utaló dolgot nem láttam. Modemembe szintén azt se tudom hol kéne látom meg hogy ott is igmp-e a neve.. nem értek hozzá azt se tudom ez minek a rövidítése..
  4. MP35

    IPTV megosztás?

    Hm eltűnt az előző üzenetem? ..Mindegy.. Mi a telekom által javasolt megoldás? Szerk:Már látom itt van már ..érdekes. Rákerestem az IGMP -re nem lettem okosabb. Ezt én a gépemen hol látom/találom hogy van-e ilyenem?
  5. MP35

    IPTV megosztás?

    És ha nem nagy titok mi az a bizonyos telekom által javasolt megoldás?
  6. MP35

    IPTV megosztás?

    Adott egy Kaon CG3000 tipusú modem. Előfizető vagyok az iptv családi csomagra. A fent bemutatott modon szeretném a netet + az iptv-t átköltöztetni az édesanyám szobájába mert sima mezei kábelen már csak valami 24 vagy mennyi tv csatorna jön... Odáig jutottam hogy a elvileg a rendszer "él" mivel a tv felületén látom a telekom rendszerét, a videotékát a csatornáknak a "számát" és hogy mi megy éppen + műsorújság egyszóval minden van CSAK KÉP NINCS!!! Tudja valaki ez mitől van?? Hogyan lehet életre kelteni ezt a dolgot?
×
×
  • Új...