Andris

Tag
 • Tartalmak

  8
 • Csatlakozás időpontja

 • Utolsó látogatás

  soha

Andris a fórumon

 • Rang
  Tudóspalánta
 1. Persze, hogy elmondhatod, nincs is ezzel semmi a problémám, csak furcsállom, hogy nem észérvekkel próbáljátok megvédeni ezt a döntést (ugyan nem tudom kinek és miért áll ez érdekében, hogy a Telekom helyett magyarázkodjon), hanem olyan okosságokkal, hogy lehet nézni SD-ben, a nézők 78%-át úgysem érdekli vagy, hogy én sem hőbörgök, hogy olyan csatornák is vannak a csomagban, amit nem nézek stb.  
 2.   A megfogalmazásodban azért én látok egy kis ellenmondást. Mert nézni most is tudod. A legnézettebbel is van némi ellenvetésem. Egyidejüleg tv-t nézők közül kb: 18-22 %-ot ér el főmusoridőben . Ezt ugy is mondhatnám hogy ebben azidőben TV-t nézők 78-82%-át nem érdekli.   Nevetséges a cinikus kötözködésed! Ha nem vetted volna észre, a HD csatornáról beszélünk és nem tudom HD-ben nézni! Örülök, és nagyon büszke is lehetsz rá, hogy ki tudod vonni a 100-ból a 22-őt, de ez nem változtat azon a tényen, hogy az RTL Klub a legnézettebb csatorna.
 3. Azért ne hasonlítsuk már össze a kettőt! Te eldöntheted, hogy nézed-e azt a csatornát, ami neked nem tetszik, de én nem dönthetem el, hogy nézzem-e azt, ami nekem tetszik, mert tegnap volt, ma meg nincs. Érted a kettő közötti különbséget? Ráadásul nem egy huszadrangú csatorna került ki a HD csatornák közül, hanem a legnézettebb országos csatorna. 
 4. Remélhetőleg ez az átmeneti időszak nem 2 év lesz.
 5. Csak beszedni szeretik a pénzt a HD csatornákért, ha fizetni kell, akkor az már nem megy.
 6. Van és lesz is, de ez nem mentség! Ez szégyen, hogy egyedüliként nem tudtak megállapodni. És milyen szemlélet az, hogy tojunk az előfizetőkre mondván úgyis lesznek mindig. Helyzeti előnyével él vissza a cég, amikor semmibe veszi az előfizetői igényeket.
 7. Ezt nem hiszem el, hogy nem tudtak megállapodni az RTL-lel és mégcsak külön csatornaként sem elérhető! Nevetséges! Jól indítják a 2015-ös évet, csak gratulálni tudok hozzá!
 8. Azt lehet már tudni, hogy mi lesz az RTL Klub HD-vel?