Ugrás a tartalomhoz
  • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

    image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

crom79

Tag
  • Tartalmak

    21
  • Csatlakozás időpontja

  • Utolsó látogatás

    soha

Bejegyzések, amit crom79 posztolt

  1. Köszönöm a segítségeteket a T -nél végre kifogtam egy segítőkész ügyintézőt aki lepipálta a másik 3at ők hárman nem tudtak segítséget nyújtani illetve nem voltak a helyzett magaslatán. Úgye nem én voltam a hibás mert sehol a rendeszerben nem szerepelt semilyen számla és nem is kaptam.Így most levél a nagy Pesti okosokhoz,hogy legyenek már szívesek leküldeni postán egy számlát,mert valahogy el lett felejtve a dolog vagy megfújta a postás kellett otthonra alágyújtani a pörinek :) Most már csak ki kell várni vajon mikor jön meg elvileg pár nap,de a rendszert ismerve tapasztalva sosem lehet tudni,ha már a tévé 3hónapot vett igénybe ez vajon mennyit! Köszi mindent és további kellemes napot kívánok!

  2. Köszönöm a segítségeteket a T -nél végre kifogtam egy segítőkész ügyintézőt  aki lepipálta a másik 3at ők hárman nem tudtak segítséget nyújtani illetve nem voltak a helyzett magaslatán.

    Úgye nem én voltam a hibás mert sehol a rendeszerben nem szerepelt semilyen számla és nem is kaptam.Így most levél a nagy Pesti okosokhoz,hogy legyenek már szívesek leküldeni postán egy számlát,mert valahogy el lett felejtve a dolog vagy megfújta a postás kellett otthonra alágyújtani a pörinek :)

    Most már csak ki kell várni vajon mikor jön meg elvileg pár nap,de a rendszert ismerve tapasztalva sosem lehet tudni,ha már a tévé 3hónapot vett igénybe ez vajon mennyit!

     

    Köszi mindent és további kellemes napot kívánok!

  3. Hát köszi!Sajnos én nem kaptam semmit mert ami van az megvan mind sőt úgyanazt tuddnám csak letölteni a webes felületről is.

    De bemegyek ma és rákérdek mert szerintem ők felejteték el.

    Ismerősömnek meg nem is adtak mert,hogy nem lehet kinyomtatni valami külön kérvény kell hozzá vagy mi.Nem hiszem el,hogy egy ******* számlát nem lehet adni hihetetlen.

    Na,de kiváncsi leszek én is ma erre.Vagy asztalt borítok! :)

  4. Szia!

     

     

    2014.November végén lett rendelve nálam is volt pár hónap csúszás az ügyben.

    Igen a többi dokumentum meg is van az online felületen,de kimondottan erről nincs.

    Egyik ismerősöm is volt bent számla miatt azt mondták nem tudják kinyomtatni mert valami külön kérvényt kell benyújtani,hogy megkaphassa nem értem nem lehet simán csak kinyomtatni egyet.Vicc!

    Na majd akkor neprobálkozom én is személyesen kíváncsi vagyok mert a tévéhez gondolom addig nem nyúlnak.

  5. Helló! Olyanban kérném segítségeteket,hogy online rendeltem a fent nevezet tévé készüléket még január végén meg is kaptam.Most viszont már gondok vannak vele garancia papír megvan most visszont a szerviz elvitte,de visszont nincs számlám a vételről.Netes rendelés és részletre.A saját lapon a dokumentumokban sem szerepel erről semi számla többi minden megvan. Olyan kérdésem lenne,ha más is futárral kapta meg a tévé készüléket akkor kapott e a futártól számlát vagy küldtek e ki a T-től számlát külön erről? Az előfizetéses szerződésmódosításon csak a tévé teljes összege van feltüntetve a szerviznek az meg nem jó rendes számla kéne róla. Na ezt most kérnem kell külön vagy elfeljteték? Köszönöm a segítséget!

  6. Helló! Olyanban kérném segítségeteket,hogy online rendeltem a tévé készüléket még január végén meg is kaptam.Most viszont már gondok vannak vele garancia papír megvan most visszont a szerviz elvitte,de visszont nincs számlám a vételről.Netes rendelés és részletre.A saját lapon a dokumentumokban sem szerepel erről semi számla többi minden megvan. Olyan kérdésem lenne,ha más is futárral kapta meg a tévé készüléket akkor kapott e a futártól számlát vagy küldtek e ki a T-től számlát külön erről? Az előfizetéses szerződésmódosításon csak a tévé teljes összege van feltüntetve a szerviznek az meg nem jó rendes számla kéne róla. Na ezt most kérnem kell külön vagy elfeljteték? Köszönöm a segítséget!

  7. Helló!

     

    Olyanban kérném segítségeteket,hogy online rendeltem a fent nevezet tévé készüléket még január végén meg is kaptam.Most viszont már gondok vannak vele garancia papír megvan most visszont a szerviz elvitte,de visszont nincs számlám a vételről.Netes rendelés és részletre.A saját lapon a dokumentumokban sem szerepel erről semi számla többi minden megvan.

    Olyan kérdésem lenne,ha más is futárral kapta meg a tévé készüléket akkor kapott e a futártól számlát vagy küldtek e ki a T-től számlát külön erről?

    Az előfizetéses szerződésmódosításon csak a tévé teljes összege van feltüntetve a szerviznek az meg nem jó rendes számla kéne róla. Na ezt most kérnem kell külön vagy elfeljteték?

     

    Köszönöm a segítséget!

  8. Sziasztok!

     

    Nekem meg olyan gondom van,hogy a jótállási jegy megvan viszont számlát nem kaptam a tévéről.

    Online lett rendeleve és részletre,de viszont most a szervizbe van és kéne a számla a dokumentumok közt nem szerepel erről semmilyen számla.Na ilyenkor azt honnan tudom beszerezni?

     

    Köszi a választ segítséget!

  9. Szia!Nekem megjött igaz még karácsonyra volt rendelve de az ünnepek miatt túlválalták magukat.Kb.2hónap után kaptam meg mikor már vissza akartam mondani az egésszet akkor hivtak,hogy hozzák.Megjött az új utánrendelés.Igen én 2db 3D-s szemszit kaptam és az okostávot is azaz 2van így hozzá.Nálam még felmerülő kérdés az ajándék tablet ami elvileg még járna hozzá úgyebár.Ez még reklamációra szorul,de még nem volt időm bejutni a boltba.

  10. Láttom azért érkeznek szépen sorra a tévék most már az én 48"Samsungom is megérkezet a GLS hozta nekem is.De a tablet kérdés még azért kérdésekre ad okot a kirendeltségen.Most azonban teszt üzem minél előbb nem ám valami gyári hiba lép fel.Na meg eligazodni a téven sem olyan könnyű így hirtelen.Hát HDMI hiányában Scart-al let összekötve úgyhogy holnap még az is beszerzés alatt lesz és egy fali konzol mert kicsit közel van így lent.Amúgy baromi nagy és tetszetős darabb és még a bolti eladó szerint ebbe a helyiségbe a 32"épp elég.Hát nem úgy van az ezen aztán van film élmény mintha benne lenne az ember. :D Mindenkinek jó tesztelgetést!Ha van amiben elakadok írok! További szép estét mindenkinek! ;)

  11. Na hát örülök neki,hogy neked megvan.Én jövő hétre halsztottam az ügy intézését mert ma a 37napja a rendelés és telefonos beszélgetés óta.Erre ma este jövők haza és a postaládán egy nagy GLS futár matrica hogy pénteken reggel 9kor itt volt Telekom feladótól,hát nem volt itthon senki,de szombat este van kint a cetli érdekesnek találtam mert még pénteken a sofőr számát felhivva még jöhetet volna.De gondolom mivel péntek és szélső nap lehet,hogy inkább a hazautat választotta.Majd hétfőn kiderül jön e és hogy mi van az extra 2szemcsivel ami elvileg jár hozzá no meg az ajándék tabletról se tud senki semmit úgyhogy érdekldve várom mi lesz még.

  12. Na nekem most járt le a 30.nap se egy telefon se semmi,hogy van vagy nincs.Az elején még idegeskedtem miatta olvasva mások panaszait és rá kellett jönnöm itt úgyan nem jön semmilyen tv hát még ajándék mellé.

    Úgyhogy holnaptól kezdődik a reklamáció kíváncsi leszek milyen frapáns válaszokat kapok majd.

    Egyszer már jól átvertek most már lassan minden beszélgetést rögzíteni kell és még nekem bizonyítani,hogy hazudoznak vicc az egész!

  13. Szia!Mi számított pont határídőnek?Mikor lett megrendelve?Én December 16 beszéltem az ügyintézővel és csak a 30napot mondták nekem is.Ahogy olvatam sok embernek nem jött még meg aki már Novemberben megrendelte vagy már nincs is készleten.Nagyon gondolkozom rajta,ha nincs visszamondom a rendelést,mert más készülék nem érdekel azért is rendeltem pont ezt.

×
×
  • Új...