Ugrás a tartalomhoz
  • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

    image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

Stigma

Tag
  • Tartalmak

    6
  • Csatlakozás időpontja

  • Utolsó látogatás

    soha

Bejegyzések, amit Stigma posztolt

  1. Erre csak annyit,hogy hétfőn vissza mentem, és elöször ismét az volt a válasz,nem találják. Közöltem semmi baj felhívom a futár szolgálatot, és ezt velük "bokszolják le," Azt is mondtam, csütörtökön átvette X.Y. Erre egy pillanat! Nem kér semmilyen rendelés számot ,semmit! Egy perc és a csomaggal jött ki!!!!! Azzal amit előtt kb 5 perccel még nem volt ott!!! Egy kis bibi így is volt még! Ebbe mikro SIM kell! Nos az nem volt benne!! Gondoltam felteszem a kérdést: Én vagyok én, Te vagy te, ................ Vagy egy másikat: Szabad vagyok-mondta a majom a rácsnak. Én nem-mondta a rács- engem majmok köré zártak!! De tudatosan nem akarok becsületsértési pert a nyakamba, holott miért kell így megoldani???

  2. Nos én is így jártam ma!!!! Név ellenőrzés, létezem, telefonszám, létezik és hozzám tartozik! Készülék,az nincs! 2014.01.08.-án kiszállítva, és átvették itt Kecskemét Korona ut 2. Malom központ.  De itt a totál homály!!! **** arra,hogy az ember nem azért megy be,mert éppen unatkozik,hanem mert kapott értesítést, a telefon megérkezett és átvették!!! 10 órától 11,45.-ig totál hülyének néztek! több mint 12 órás műszak után!!!!! Előttem 15-en várakoztak!! Kivártam, elmondtam miért jöttem,ellenőrzés, csomag az nincs,menjek le az újságoshoz,mert lehet (!!!!!!!) oda vitték!!!! Oda sem vitték!!!! Idéznék Roli26-tól

     

    "Morcosan eljöttem szépen. Nem álltam le vitatkozni,mert láttam a kis hölgyön,hogy baromira nem érdekli a téma, segítő készség nulla,ügyfél bánás mód nulla,gondolom csomag átadásért jutalék nem jár. :manvery-happy:

     

    WebShop online felülete meg azt mutatta még reggel,hogy Futár kiszállitásra átvette, erről jött is email. Jelenleg meg azt mutatja Szállítás alatt.

     

    Ja és a hűségidő már újra lett indítva és a dokumentumokat is feltöltötték "

    Ennyit erről! Amíg pénzt látnak addig drága ügyfél. de ha dolgozni kellene és utánna nézni mi is van, akkor "Menj már,nem látod láb alatt vagy?"

     

×
×
  • Új...