Ugrás a tartalomhoz
 • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

  image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

Stigma

Tag
 • Tartalmak

  6
 • Csatlakozás időpontja

 • Utolsó látogatás

  soha

Stigma eredményei

Tudóspalánta

Tudóspalánta (3/13)

 1. Nem is egyyzer!! De soha nem kapott kettő egyforma választ! Én is amit lehet,ujsághoz kérem. Nekem ami bosszantő,hogy teljesen hülyének néznek, és el is várják,hogy eljátszam az "udvari bolond" szerepét,és nem tetszik nekik hogy a végén rájönnk,nem is vagyok annyira bolond! Mert egyik királyi udvarban sem az " Udvari bolond" volt a leghülyébb!!
 2. Ricsi13! Így igaz de abban is van egy kis bukta! Egyik kollegám így rendelt, meg is kapta,csak éppen az utazó töltő nem volt benne. Ennek már egy hónapja,és mindig azt mondják neki,majd küldik,de most kifogytak belőle. Aki tudja akkor hol lesz elérhetó annak jó, de aki nem,mint én annak nem jó. 
 3. Egy valami lemaradt!!! 10,45-kor ott volt előttem az addig be nem érkezett csomag. 11,05-kor kifizettem, de 11,02-kor jött egy SMS a Telekomtól,hogy  a telefon megérkezett és át vehetem!!! :) :)
 4. Erre csak annyit,hogy hétfőn vissza mentem, és elöször ismét az volt a válasz,nem találják. Közöltem semmi baj felhívom a futár szolgálatot, és ezt velük "bokszolják le," Azt is mondtam, csütörtökön átvette X.Y. Erre egy pillanat! Nem kér semmilyen rendelés számot ,semmit! Egy perc és a csomaggal jött ki!!!!! Azzal amit előtt kb 5 perccel még nem volt ott!!! Egy kis bibi így is volt még! Ebbe mikro SIM kell! Nos az nem volt benne!! Gondoltam felteszem a kérdést: Én vagyok én, Te vagy te, ................ Vagy egy másikat: Szabad vagyok-mondta a majom a rácsnak. Én nem-mondta a rács- engem majmok köré zártak!! De tudatosan nem akarok becsületsértési pert a nyakamba, holott miért kell így megoldani???
 5. Tisztelt dragontwin19 ! Én ma jártam így!!! Nem évvége van!!!
 6. Nos én is így jártam ma!!!! Név ellenőrzés, létezem, telefonszám, létezik és hozzám tartozik! Készülék,az nincs! 2014.01.08.-án kiszállítva, és átvették itt Kecskemét Korona ut 2. Malom központ.  De itt a totál homály!!! **** arra,hogy az ember nem azért megy be,mert éppen unatkozik,hanem mert kapott értesítést, a telefon megérkezett és átvették!!! 10 órától 11,45.-ig totál hülyének néztek! több mint 12 órás műszak után!!!!! Előttem 15-en várakoztak!! Kivártam, elmondtam miért jöttem,ellenőrzés, csomag az nincs,menjek le az újságoshoz,mert lehet (!!!!!!!) oda vitték!!!! Oda sem vitték!!!! Idéznék Roli26-tól   "Morcosan eljöttem szépen. Nem álltam le vitatkozni,mert láttam a kis hölgyön,hogy baromira nem érdekli a téma, segítő készség nulla,ügyfél bánás mód nulla,gondolom csomag átadásért jutalék nem jár.   WebShop online felülete meg azt mutatta még reggel,hogy Futár kiszállitásra átvette, erről jött is email. Jelenleg meg azt mutatja Szállítás alatt.   Ja és a hűségidő már újra lett indítva és a dokumentumokat is feltöltötték " Ennyit erről! Amíg pénzt látnak addig drága ügyfél. de ha dolgozni kellene és utánna nézni mi is van, akkor "Menj már,nem látod láb alatt vagy?"  
×
×
 • Új...