Ugrás a tartalomhoz
  • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

    image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

szoltan

Tag
  • Tartalmak

    4
  • Csatlakozás időpontja

  • Utolsó látogatás

Minden, amit szoltan posztolt

  1. szoltan

    optikai fejlesztés Budakeszi

    Fogalmuk sincs mi történik... 😂 Nekem ide a Knáb Jánosba február 27-re írnak valami 300 perces karbantartás, korszerűsítést éjszakára. Remélem nem az ADSL-t csiszolják hanem már az optikára készítik fel a rendszert.
  2. szoltan

    Speedport entry 2i pppoe pass-through

    Reset megoldotta. Köszönöm még egyszer!
  3. szoltan

    Speedport entry 2i pppoe pass-through

    Ohh, megpróbálom. Köszönöm!!! " Ezután a saját eszközödön kell az internet kapcsolat felhasználónevét és jelszavát megadni. " - Igen, ez tiszta ügy:)
  4. Sziasztok, Speedport entry 2i mögött van egy Asus RT-AC65P router. Egy NAS-t szeretnék beüzemelni de a fenének sem megy a port továbbítás. A NAT-olást már kikapcsoltattam, a HGW-t PPPoe-passthrough üzemmódba kapcsoltam de semmi... HUP fórumon találtam egy hozzászólást, miszerint hiába pipálom ki a PPPoe-passthrought mégsem vált át olyan üzemmódra. Idézem: "Annak, akinek ilyen problémája van, az imént sikerült megoldanom, mert hiába a PPPoe pass-through opció a WAN config alatt, akkor sem működik, ha átkapcsolod. Teendők: felhívod az ügyfélszolgálatot hard-resetelteti veled a HGW-t (tollal benyomod a táp melletti gombot kb. 10 másodpercig, majd újraindul a cucc) 1-2 perc, míg feljön (az ACCESS led stabilan világít), ezután távolról átállítja a HGW-n a PPPoE pass-through-t, és működik" Ez valóban így lehet?
×
×
  • Új...