Ugrás a tartalomhoz
  • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

    image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

Zibi

Tag
  • Tartalmak

    15
  • Csatlakozás időpontja

  • Utolsó látogatás

Bejegyzések, amit Zibi posztolt

  1. 3 órája, Roli82 írta:

    Volt már róla szó, hogy az RTL csoport csatornáit nem lehet előre tekerni, mert az RTL ezt nem engedi. Ugyan ez van a piros szolgáltatónál is ott se lehet előretekerni.

    Sonyéknál se előre, se hátra tekerni, se felenni nem lehet.

     

    Az pedig rossz vicc, ugye, hogy a HD adást SD minőségben veszi fel?

  2. 8 órája, Roli82 írta:

    Lipsync (hangcsúszás) ismert hiba közmédia csatornáin érezhető a legjobban.

    Telefonos és online megrendelés esetén, létesítéstől számolva 14 napon belül elállhatsz és akkor vissza lesz állítva a korábbi állapot a régi boxal.

    Ma reggel a ViasatHD lenyomta a közszolgálati tv-ket a lemaradásban :)

    A visszaküldéssel kapcsolatban igazad lehet, de az csak ideig-óráig nyújt megoldást. Vagy így vagy úgy, előbb utóbb elkerülhetetlenné válik a csere, bármilyen állapotban is legyen az éppen aktuális szoftver

  3. 1 órája, Rxland írta:

    Üdv. Olyan kérdésem lenne, hogy ha van már meglévő tv előfizetésem, akkor lehet a régi beltéri helyett új smartbox-ot igényelni?

    Hogy lehet-e, azt nem tudom, de én már kicsit megbántam, ma cserélték. 
     

    A legeslegnagyobb bajom, hogy a hang csúszik a képhez képest, mindenhol, de van, ahol másodpercekben mérhető.

    A csatornák sorrendje teljesen logikátlan és átrendezni sem lehet. A műsorújságban több a bug mint a feature.

    A sorozatfelvétel nem működik.

    És ami sosem fog változni: van néhány csatorna, ahol nem lehet megállítani és felvenni az adást (pl. Sony csatornák), azt RTL-t pl fel lehet venni, de nem lehet a felvételben sem előre tekerni.

     

    Az utolsó pontot leszámítva (mert az nem CSAK a Telekomon múlik) ez még nagyon béta, ezért nem szabadna pénzt kérni, mert a műsorok élvezhetetlenek.

     

     

  4. 2 órája, Roli82 írta:

    Szia!

    Először indítsd újra azt az eszközt amiről a netet kapod, utána ha feléledt, akkor jöhet az új SmartBox újraindítása is. Utána már a csatorna váltásnak gyorsnak kell lennie. pl ilyennek:

     

    Köszi szépen, sokat segített. (És úgy tűnik, a lefagyós kérdést is megoldotta - lehet, hogy ezt az újraindítást a smartboxot telepítőknek meg kellene csinálniuk, sok bosszuságot és idegeskedést megspórolhatnának maguknak és az ügyfeleknek.)

     

    Közben újabb kérdés merült fel. Ha sorozatfelvételt állítunk be bármelyik smartboxon, az nem jelenik meg a felvételre vár listában. Bár szép nagy betűkkel kiírta, hogy sorozatfelvétel beállítva. Most akkor a megjelenítés a rossz vagy tényleg nem vette tudomásul a sorozatfelvételt, amit állítólag beállított? :D Ha egy jövőben lévő műsort állítok be (egy epizód), az simán bekerül a felvételre vár listába.

  5. Ekkor: 1/20/2021 at 7:52, uzman írta:

    Szia

    A HGW viszont nem támogatja a link aggregation protokollt (802.3ad).

    Valószínűleg azért áll meg a második port csatlakoztatását követően, mert a switch STP protokollja hurkot érzékel a hálózatban és blocked módba teszi a portokat.

    Akkor ez elég trehány fogalmazás: 

    1) A 2000Mbit/s szolgáltatás maximálisan kínált letöltési sebességének teljes kihasználása egy eszközzel is lehetséges a GE-es interfészen keresztül – amennyiben olyan eszközzel rendelkezik az Előfizető, amelybe 2 db Ethernet kábelt lehet csatlakoztatni és az eszköz képes a 2 db Ethernet porton érkező sebességet összeadva kezelni, valamint amennyiben a végfelhasználói eszköz a szükséges rendszerkövetelményeknek megfelel. 

    vagyis nem igaz, szó szerinti értelmében, jó lenne megjelölni, hogy itt pontosan mire is gondolt a költő, amikor ezt leírta

     

    innen származik:  https://www.telekom.hu/lakossagi/szolgaltatasok/internet/otthoni/gigaeros-net-2000-1000#1

  6. Sziasztok!

    2000/1000-es előfizetésem van, a HGW F@st 5655v2 AC. Vettem egy TP-LINK TP-SG308E switch-et, ami támogatja a link aggregation-t (static link aggregation). Ha bekapcsolom a switch-en a LAG-ot, minden működik rendben, ahogy bedugom a második kábelt HGW-ből, minden megáll.

    Valakinek valami ötlete lenne?

     

    Köszi előre!

×
×
  • Új...