djcand

Tag
 • Tartalmak

  29
 • Csatlakozás időpontja

 • Utolsó látogatás

djcand a fórumon

 • Rang
  Tudományos főtag
 1. Igen, az is változott.
 2. Igen, újraindítottam a routert és egyből el tudtam érni Annyi változott még hogy a gépem IP címe megváltozott a frissítés alatt, úgyhogy a portforward IP címeket át kellett írnom, és így mostmár a nat typeom Openre változott Köszönöm szépen mindenkinek a segítséget
 3. Na szóval, A router lefrissült a 4.121.0 verzióra. A játék hála istennek beenged, és a nat type is moderate-ra változott. Annyi hogy most a router kezelőfeletét nem tudom elérni sem telefonról sem gépről, de szerintem várok még vele a biztonság kedvéért egy 20-30 percet és utána újraindítom a biztonság kedvéért. Újraindítás után még írok, hogy van-e valami változás.
 4. Valakinél esetleg valami fejlemény? Nálam a helyzet sajnos változatlan
 5. És hogy lehetne lecseréltetni a modemet?
 6. Szia! Ugyan úgy kitöltöttem ahogy írtad, routert, gépet utána ujraindítottam, a helyzet változatlan, a játék nem indul
 7. Délután vagy este ha lesz rá időm akkor ránézek hogy csak az első és utolsót adom meg, de attól tartok hogy mikor egyesével próbáltam megadni, a 27031-es portnál is hibára állt ki. Arra esetleg van valami ötleted hogy mi lehet a hibaforrás?
 8. Szia! Nincsen és sajnos ma már nem is leszek annak a gépnek a közelében. Viszont ezen a honlapon ami az Activision hivatalos honlapja ott úgy van írva hogy az összes portot meg kell nyitni 27000-27031 között, és elvileg ezek a portok az összes újabb call of duty játékhoz kell, úgyhogy véleményem szerint jól van kitöltve a port továbbításom, de ezt az egyet nem értem, hogy miért tudom megnyitni a 27000-27013 ig tartóakat, és miért nem a 27014-27031 portokat. Bár attól félek, hogy ahogy @oroviczg is írja hogyha meg lesznek nyitva a portok a játék akkor sem lesz jó.
 9. próbáltam úgy is, de a 27031 portot akkor sem tudom megnyitni, mert az előző hozzászólásomban lévő hibaüzenet jön be. végigpróbáltam egyesével hozzáadni a portokat is 27000-27031 ig, de 27013 utáni portoknál akár hányat adok meg, akár egyet, akár ötöt, akármennyit, mindig a hibaüzenet jön be.
 10. Mármint arra gondolsz hogy a portokat egyesével megadni? Mert ha igen, akkor úgy is próbáltam, de úgy sem jó.
 11. Szia! Így van kitöltve a port továbbításom, és ahogy rámegyek a port mentésére ez a hibaüzenet jön be. Próbáltam, egyesével tizesével, ötösével hozzáadogatni, de ez az üzenet fogad mindig.
 12. Délután ha hazaértem lefotózom
 13. Csak összeírtam egy jegyzettömbbe hogy miket kell beállítani, tudom hogy hogy kell portot nyitni, de egyszerűen az előző hozzászólásomba írt portokat nem engedi, hanem egyből hibával kidob.
 14. Szia! Ugye elvileg a képen látható portokat kell(ene) megnyitni. Az összeset megtudtam nyitni, kivéve a UDP 27014-27031 ig tartót illetve az UDP 27036 portot nem tudtam mert a router hibás bevitelt ír ki és kilép. Az általad linkelt honlapon próbáltam pingelni de nem járt sikerrel, viszont ebben az az érdekes hogy a Plex szerverem nyitott portját sem tudtam pingeltetni a honlappal, holott naponta többször kapcsolódok azon a porton a géphez távolról, ergo az a port tuti hogy működik.
 15. Sajnos ismerősöm nincsen aki játszik ezzel, de VPN-el gond nélkül fel tudok csatlakozni a játékra csak ugye magas a pingem. Szervert nem tudsz választani, csak 1 európai szerver van. Annyi hogy korábban egyszer kétszer sikerült belépni, akkor a nat typeot strict-nek írja de ha vpn-el csatlakozok a nat type moderate-ra vált.