Ugrás a tartalomhoz
  • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

    image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

Timcso

Tag
  • Tartalmak

    5
  • Csatlakozás időpontja

  • Utolsó látogatás

    soha

Bejegyzések, amit Timcso posztolt

  1. Sziasztok!

     

    Galaxy S5 készüléknél (főnökömé) egyik napról a másikra eltűnt a hang, ha hívnak, nem csörög. Beállításnál, mikor választjuk ki a csengőhangot, elvileg le kéne játszania mintaként, ez sem történik meg. Lehetséges, hogy valami el lett nyomkodva a készüléken? Hol keressem a hibát? Vagy egy szerviz lesz? A készülék 2 hetes..

    Köszönöm a segítsgéet!

  2. igen, ez jó megoldás lenne, csak 640 pontért fizessek tértivevényt, miegymást, aztán lehet hogy nem fog érni semmit... :(

    Mikor az elsőt jeleztem, akkor is annyi volt, hogy igen látja, nem érti, kikapcsolja, de annak mittudomén hány forint a díja és társai..

     

    köszönöm a segítséget, először megpróbálkozom megint a telefonos ügyfélszolival, és ha annak nem lesz foganatja, akkor nekiállok a javaslatodnak.

     

    Szép napot!

  3. Pedig de. Volta mbent sim kártya csere végett, meg is csinálták, és rá egy hónapra észre vetem a számlán, hogy vaqn egy tétel, amit eddig nem kértem. Felhívtam az ügyfélszolit, mondták is, hogy upsz, kikapcsolják. Ezen még túltettem magam. De ma felfedeztem a honlapon belépés után hogy vannak kapcsolt dokumentumok. Ránéztem, és ott volt két számla, az egyik erről az esetről, hogy kértem, de 0 ft, cserébe 190 kapcsolatpont. A másik meg novemberi, valami jelszócsere, és azon a napon a párom számláját fizettem be, plusz az értékesítő telefont akart volna eladni nekem, ezért kérte az adataimat hgoy milyen konstrukciókat tud ajánlani, de végül nem vettem, merrt inkább megvártam, hgoy lejárjon a hűségidőm. És ma nézem, erről is van számla, 0 Ft, cserébe 450 kapcsolatpont. Nem változtattam jelszót, ezt tutira tudom, mindenhol ugyanaz a mai napig, mert ezt a számsort megjegyeztem... Akkor mégis milyen jelszót változtattam meg?....

×
×
  • Új...