Ugrás a tartalomhoz
  • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

    image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

Timcso

Tag
  • Tartalmak

    5
  • Csatlakozás időpontja

  • Utolsó látogatás

    soha

Minden, amit Timcso posztolt

  1. Timcso

    Samsung Galaxy S5

    Sziasztok!   Galaxy S5 készüléknél (főnökömé) egyik napról a másikra eltűnt a hang, ha hívnak, nem csörög. Beállításnál, mikor választjuk ki a csengőhangot, elvileg le kéne játszania mintaként, ez sem történik meg. Lehetséges, hogy valami el lett nyomkodva a készüléken? Hol keressem a hibát? Vagy egy szerviz lesz? A készülék 2 hetes.. Köszönöm a segítsgéet!
  2. Most beszéltem az ügyfélszolival, kb annak a bizonyosnak egy pofon volt.... azt mondta, hogy mivel személyesen történt a dolog, bármi lehet, ezt már senki nem tudja meg. amúgy a múltkori panaszomnál sem történt semmi, de sajnos annak elvesztettem a számát. most szépen felírtam és lefűztem, kíváncsi vagyok, kapok-e most levelet...  
  3. igen, ez jó megoldás lenne, csak 640 pontért fizessek tértivevényt, miegymást, aztán lehet hogy nem fog érni semmit... :( Mikor az elsőt jeleztem, akkor is annyi volt, hogy igen látja, nem érti, kikapcsolja, de annak mittudomén hány forint a díja és társai..   köszönöm a segítséget, először megpróbálkozom megint a telefonos ügyfélszolival, és ha annak nem lesz foganatja, akkor nekiállok a javaslatodnak.   Szép napot!
  4. Pedig de. Volta mbent sim kártya csere végett, meg is csinálták, és rá egy hónapra észre vetem a számlán, hogy vaqn egy tétel, amit eddig nem kértem. Felhívtam az ügyfélszolit, mondták is, hogy upsz, kikapcsolják. Ezen még túltettem magam. De ma felfedeztem a honlapon belépés után hogy vannak kapcsolt dokumentumok. Ránéztem, és ott volt két számla, az egyik erről az esetről, hogy kértem, de 0 ft, cserébe 190 kapcsolatpont. A másik meg novemberi, valami jelszócsere, és azon a napon a párom számláját fizettem be, plusz az értékesítő telefont akart volna eladni nekem, ezért kérte az adataimat hgoy milyen konstrukciókat tud ajánlani, de végül nem vettem, merrt inkább megvártam, hgoy lejárjon a hűségidőm. És ma nézem, erről is van számla, 0 Ft, cserébe 450 kapcsolatpont. Nem változtattam jelszót, ezt tutira tudom, mindenhol ugyanaz a mai napig, mert ezt a számsort megjegyeztem... Akkor mégis milyen jelszót változtattam meg?....
  5. Egy kis segítséget szeretnék kérni.   Az utóbbi egy évben, akárhányszor voltam személyesen üzletben akármit intézni, random bekapcsoltak szolgáltatásokat, vagy csak úgy levontak pontokat (számlafizetés végett voltam bent, egyszer ráadásul nem is a sajátomét) Ezt így miért???
×
×
  • Új...