Ugrás a tartalomhoz
  • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

    image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

T.Gábor

Tag
  • Tartalmak

    3
  • Csatlakozás időpontja

  • Utolsó látogatás

T.Gábor eredményei

Kutató

Kutató (2/13)

  1. Elnézést a sok kérdésért, megfontoltan szeretnék telefont vásárolni. Újabban a feleségem tetszését a Voip készülékek kezdték felcsigázni, de nem vagyok biztos a sikerben... lehet csatlakoztatni? A hgw-n a telefon kimenetei rj10esek, ha jol néztem, a voip keszülékekkel lan csatlakozással lehet kapcsolódni. Van erre lehetőség a telekom rendszerében, vagy inkább maradjon az eredeti elképzelés, az analóg vonal-analog készülék kombináció? Előre is köszönöm a segítséget!
  2. Ok, köszönöm a gyors választ. Még egy kérdés, a külön tápellátás nélküli készülékek kapnak a routerből a működéshez elég áramot, ugyanúgy, mint a régi hálózaton?
  3. Üdv! Vonalas, Hoppá plusz szolgáltatásunk van, keszülék hiányában egyenlőre kihasználatlanul. Új készülék vasárlásáig munkatársamék felajánlottak egy régebbi, analóg készüléket, nem túl régi, de kb. 2 éve nem használják. A routerből kivezetett kábelre a szerelő feltett egy csatlakozó dobozt, elvileg rajta tudom csatlakoztatatni? Rendben fog működni annak ellenére, hogy analóg?
×
×
  • Új...