Ugrás a tartalomhoz
  • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

    image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

DaemonX

Tag
  • Tartalmak

    3
  • Csatlakozás időpontja

  • Utolsó látogatás

DaemonX eredményei

Kutató

Kutató (2/13)

  1. DaemonX

    Call Of Duty Sagemcom routeren

    Oké, nem a T-Home-mal van a gond. Az Activisionnek, mint kiderült, rossz az Anti-Cheat rendszere, így kaptam egy árnyékbannt valamelyik, a háttérben futó programom miatt. Nagyszerű. Tele vannak ezzel a külföldi fórumok.
  2. DaemonX

    Call Of Duty Sagemcom routeren

    Megoldódott a probléma! Mindenesetre elég nehéz volt rájönni. Ez a router teljesen máshogy működik, mint minden másik router, amikről itt a fórumon beszélnek, illetve amilyet én például régen használtam. Itt van úgynevezett External Host és Internal Host opció, és mint kiderült, az External Host opciót nem csak, hogy üresen lehet hagyni, hanem üresen KELL is! Azaz a portokkal ellentétben (melyek esetében a port számot be kell másolni az Internal és az External Port mezőbe is), az IP-nél nem kell ezt tenni, mert akkor nem fog működni a port forwarding. Csak hát erre honnan a fenéből kellett volna rájönnöm... De szerencsére eldugva találtam egy választ itt a fórumon valami Minecraftos téma kapcsán. Szerk: Az öröm korai volt. A NAT Type Open lett ugyan, de meccset ugyanúgy nem találok. Elkezd keresni a játék meccset, aztán a ping határérték egyre jobban kezd kiterjedni a keresőben, hogy tudjon nekem meccset találni, de nem jár sikerrel.
  3. DaemonX

    Call Of Duty Sagemcom routeren

    Üdv! Már finoman szólva is a tököm ki van. Pár nappal ezelőttig tökéletesen működött a Warzone, viszont már egy ideje nem lehet vele neten játszani. Nem talál meccset, és Moderate-en van a NAT Type. Ezeket próbáltam: UPNP ki/be kapcsolása Port Forwarding a Routeren keresztül Port Forwarding a Tűzfalon keresztül Router újraindítása Router resetelése Tűzfal resetelése Statikus IP kényszerítése Windows-on belül Sagemcom F@st 5655v2 routerem van, 1000/1000-es netem. Mi lehet a probléma???
×
×
  • Új...