napilim.pro

Tag
  • Tartalmak

    1
  • Csatlakozás időpontja

  • Utolsó látogatás

napilim.pro a fórumon

  • Rang
    Zafír tag
  1. Здраво на сите, сакам да прашам искуства со Sony xperia XA, дали вреди да го користам пошто ќе ми дадат од ВИП нов таков како замена за друг модел Xperia M4 aqua телефон кој што не се правеше на сервис. Е сеа некако после тоа што ми се случи со М4-кава ми е страв да користам било каков Sony па затоа сакам да ми кажете искуства со XA моделот?