Ugrás a tartalomhoz
  • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

    image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

Magdolna

Tag
  • Tartalmak

    3
  • Csatlakozás időpontja

  • Utolsó látogatás

    soha

Magdolna eredményei

Kutató

Kutató (2/13)

  1. Igen, de azért nem a legjobb minden telefonhívásnál beütni a *31# -et. Beszéltem a szolgáltatóval de ő meg azt mondta hogy a T-mobilenal érdeklődjek mivel a kártya 30-as és mint irtam más telefonba van akkor se mutatja a telefonszámot . Úgy hogy nincs beállitva hogy el legyen rejtve a szám!!
  2. A telefon beállitásán belül a hívás beállitásba a SIM kártya hívásbeállitások között ezek az opciók vannak 1.Hívásvárakoztatás 2. Hívásátirányitás 3.Hívástiltás 4. Vonalkapcsolás. Mindenhol probáltam beállitani de nem lehet. Ekkor mondták hogy küldjem el az SMS-t de még így se müködik. De ez ugyancsak másik készülékbe se jelenití meg ahol van olyan opció hogy hívás elrejtése vagy megjelenitése hiába van az beállitva hogy jelenitse meg akkor is PRIVÁT számot ír ki a hivott félnek. 
  3. Szép napot! Azt szeretném kérdezni hogy van egy media-tech MT843 mobiltelefonom ahol a kimenő hívásnál nem jelenití meg a telefonszámomat. Elküldtem a 1430-ra a +SZÁMKIJELZÉS aktíválást. Visszakaptam egy sms-t hogy a "SZÁMKIJELZÉS" szolgáltatás már be van kapcsolva, de még így is azt írja kimenő hívásnál hogy privát szám. Kikapcsoltam a telefonom egy bő 5 percre hogy hátha később aktívál, de ugyancsak azt írja ki. Mi a teendő?
×
×
  • Új...