Ugrás a tartalomhoz
  • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

    image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

ktn44

Tag
  • Tartalmak

    4
  • Csatlakozás időpontja

  • Utolsó látogatás

ktn44 eredményei

Kutató

Kutató (2/13)

  1. ktn44

    HGW + Saját router

    Sziasztok! Van lehetőség saját router használatára egy Technicolor FGA2233 HGW-vel? Tudnátok segíteni abban, hogy hogyan kellene bekötni? Jelenleg van 2 IPTV és 2 számítógép csatlakoztatva a HGW-re (1 gép 2.5G portra). Lehetséges a 2.5G portot is 'továbbítani' valahogy a routernek, feltéve, hogy azon is lesz 2.5G port? Olvastam itt DMZ-ről illetve lehetséges IP kiosztásokról, de kicsit zavaros a dolog nekem. Köszönöm szépen a segítséget előre is!
  2. Sziasztok! Az lenne a kérdésem, hogyha az előfizető nem elérhető pár hétig és pont ekkor történne egy kézbesítés (vásárolt készülék), akkor valahogy be lehet jelenteni felhatalmazottként egy rokont, aki szintén átveheti az előfizető helyett? Köszönöm a segítséget!
  3. ktn44

    2gbit internet hgw

    Előfizetés váltáskor (1gbit-ről 2-re) automatikusan kiszállítják és bekötik az új készülékeket, vagy ezt valahol kérvényezni kell?
  4. ktn44

    2gbit internet hgw

    sziasztok! olyan kérdésem lenne, hogy a 2 gbit letöltést tartalmazó csomag kihasználáshoz lehet vásárolni (esetleg adnak?) olyan routert a Telekomtól, aminek van 10 gbites RJ45 csatlakozója hátul? hálózati kártyám és kábelem lenne hozzá, viszont a jelenlegi sagemcom fast 5655 csak 1 gbites portokkal rendelkezik, ha jól olvasom. köszi a segítséget!
×
×
  • Új...