Ugrás a tartalomhoz
  • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

    image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

Jozsfm964

Tag
  • Tartalmak

    11
  • Csatlakozás időpontja

  • Utolsó látogatás

Bejegyzések, amit Jozsfm964 posztolt

  1. 19 hours ago, Astrid said:

    Nekem működik, de ettől függetlenül egyetértek. Beállítottam édesanyámnak is hogy menjen, erre jött a ráncfelvarrás. 
    Ez sem lett logikusan átgondolva, ki kell lépni a teljes képernyős nézetből a csatorna váltáshoz... 2020-ban már miért kell ezzel szarakodni?

    Már egy ideje próbálkozom a TV Go használatával eddig sikertelenül. Nem vagyok egy technikai zseni és azt hiszem nem is kell annak lennem ha egy szolgáltatást lakosságira terveznek. Ennek ellenére közgazdász létemre elmondhatom hogy a TV GO szuper sz*rul van megcsinálva legalábbis itt Magyarországon valami nagyon nem jó. Itt ilyen kód ott olyan azonosító amott amolyan letöltés email visszaigazolás megerősítés stb majd a végén amikor az ember keresztülküzdötte magát a sok *****ségen és felugrik a jó szórakozást mező és azt gondolná a kis ***** hogy na végre akkor felugrik a következő ablak az-Általános Hiba-üzenettel. Amikor ezt végigjátszottam vagy 5x mindent megpróbálva és chateltem is az ügyfélszolgálattal ahol lényegében azokat a javaslatokat adták mint amit eddig is megtettem a honlapon akkor azt mondtam magamban hogy menjenek a ...-ba.

    Pocsékolják az ember idejét energiáját és az idegein játszanak olyan szolgáltatással amely tök jó lenne ha hozzáértő ember készítette volna el profin és felhasználóbarátin. Erősen kétlem hogy egy nyugdíjas ilyen szolgáltatással vacakolna vagy egy olyan fiatal akinek nincs ideje ilyen rosszul elkészített ***** munkára. Nekem most lett elegem. Sajnos ez sok más magyar cégnél így van. Túl van bonyolítva ráadásul nem is működik úgy ahogyan kellene. Hát nem tudom hogy még egyszer nekiugorjak e bár már mindent megpróbáltam. Szerintem keresek egy filmet a neten ahol nincs ennyi kacifánt utána pedig szórakozás helyett szívatás és bosszúság. Előfizetni erre a szolgáltatásra pedig most 100% hogy nem fogok hacsak agybajt nem akarok kapni. Talán majd 2030-ra sikerül profin megcsinálni a szolgáltatást itt magyarban. :-P Kész vicc. Sajnálatos hogy ilyen ez mert más T Mobil szolgáltatásokkal semmi bajom. Segítőkészek az ügyfélszolgálatokon is de ami sz*r az sz*r. Azzal ők se tudnak mit kezdeni.

     

  2. Sziasztok!

    Nem értem a dörgést. A promocióban az volt, hogy HD csatornák is elérhetőek a kínálatban, ezért is verekedtem át magam a regisztráción.

    Aztán szembesülnöm kellett azzal, hogy a TV2, RTL Klub, és a közszolgálati csatornákon kívül egyik csatornán sincs HD csak sima SD stream!

    MIért? A tv csatorna HD-ban nem ad streamet? Hogy van ez szerződésileg? 

    A szűrés sem működik. Beállítom, hogy HD csatornákat akarok látni, egyet se listáz ki!

    Ez így elég gyerekcipőben van!

  3. 4 hours ago, Telekom szakértő said:

    Szia!

    Nálam is ugyanez volt a hiba, másik (Horizon GO *****) előfizetésem is van, ott simán megy a stream, egyedül az asztali gépemen akadozott a stream. Ha Ti fejlesztők vagytok, akkor mondjátok meg, hogy lett ez optimalizálva? Mert már jobb mint az előző, de a streamek minősége még mindig hagy némi kivetnivalót maga után.
    Csak az RTL, TV2 és közszolgálati csatornákon megy HD stream. A többin SD. Miért?

    Szia! Elnézésedet kérjük a kellemetlenségek miatt! Mobil készülékene vagy tableten megfelelően működik az új Telekom TV GO? Csak a webes felülettel tapasztalsz problémát? Ha igen,  töröld az ideiglenes fájlokat, sütiket, előzményeket. Amennyiben a hiba ezt követően is fenn áll, kérjük, küldd el privát üzenetben az adatokat (MT azonosító, kapott hibaüzenet, regisztrált e-mail cím), hogy továbbítani tudjuk a bejelentést illetékes kollégáinknak. Köszönjük szépen! ^Kitti

     

    14 hours ago, Telekomor said:

     

     

    Sziasztok!

    Laptopomon az eddig "hiba nélkül futó tvgo alkalmazást" - voltak gondok a régi tvgo-val is, mert kb havonta 2x azt dobta ki hogy töltsem le és telepitsem újra a tvgo alkalmazást. :D de ha megcsináltam akkor egy-két hétig simán ment - lecseréltem az újra.

    A regisztráció nehézségei és buktatói, akadályai után átverekedve magam, az új telekomtvgo -t használva bármely csatorna bármelyik műsora 2mp-enként fél másodpercre megáll. Magyarul élvezhetetlen és nézhetetlen. A régi lejátszása simán , gördülékenyen ment.

    Ez egy régi laptop, de mivel utána olvastam a telekom által megadott paramétereknek, egy dolgot kivéve meg kéne feleljen.

    win10, 4Gb RAM, firefox84, 2GB vga, WebGL enabled, directX12, 1366x768 felbontás,

    egyedül a cpu gyengébb AMD Athlon II Dual-Core M300, de a régit simán vitte akadásmentesen. sőt bármilyen filmet simán játszik, akár youtube-rol, hbo-go-ról is.

    Kérdésem: Mi retket állítsak át az új regisztráción kívül, ha már elő vagyok fizetve évek óta és szeretném igénybe venni a szolgáltatást?

    A jelenség röviden: kettő másodpercenként fél másodpercre megáll a lejátszás majd onnan folytatódik ahol tart a műsor, tehát kimaradnak szavak....

     

  4. A TV GO-ra igazán rá férne egy újabb fejlesztés. 2020-ban nem igaz, hogy SD-ben jönnek a csatornák. Ha már fizet családi csomagot az ember amiben elérhetőek a HD verziók, akkor ezt a TV GO-ban mért nem akarják megoldani?

  5. Sziasztok!

    Most váltottam IPTV alapról Családi HD-ra. Ismerősömnél azt láttam, hogy ha rákapcsol egy olyan csatorna SD változatára, amelynek HD változata elérhető, azt a készülék jelzi és egy OK gomb megnyomásával átugrik a HD verzióra. Nálam ez a funkció mért nem megy?

    Beállítás kérdése vagy szoftver frissítés?

  6. Nálam annyiszor cseréltek boxot, hogy az valami hihetetlen, de ez most már bosszantó, hogy 2 hónapja nem tudom megoldani. Itt azt a választ kaptam, hogy nem kell felvétel opció ahhoz, ha le akarom kérni a tartalmat a videótékából. nagy nehezen meg tudták azt is mondani a T-s dolgozók, hogy a filmekben való oda-vissza tekerés csak abban az esetben működik ha adathordozóra letöltöm a filmet, mert anélkül csak keveset bufferel az anyagból és úgy nem működik a beletekerés....

  7. Próbáltam egy HDD-t igaz nem volt üres. mindenféle adatot tárolok rajta. NTFS formátumú és állítólag ezt nem kezeli, így megpróbáltam egy 8GB-os full üres pendriveot, azt pedig nem engedte leformázni. Ilyenkor mi a teendő?

  8. Sziasztok!

    Új vagyok a fórumon így remélem jó helyre megy amit írok és kapok is rá választ. Interaktív Sat TV-m van, és egy KaonMedia boxom amihez nincs felvétel opció. A Videótékából kikölcsönzött filmeket streamelve néztem idáig, viszont a Boxon van egy USB kimenet. Szerintetek le lehet tölteni oda a filmet? Csak mert ha streamelem, nem tudok a filmbe belepörgetni, és ha elmegy a net, kezdhetem a filmet előről.

×
×
  • Új...