Ugrás a tartalomhoz
 • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

  image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

Jozsfm964

Tag
 • Tartalmak

  11
 • Csatlakozás időpontja

 • Utolsó látogatás

Jozsfm964 eredményei

Tudományos tag

Tudományos tag (4/13)

 • Közösségépítő

Összes kitűző

 1. Jozsfm964

  Telekom TV GO HD vagy nem?

  Sziasztok! Nem értem a dörgést. A promocióban az volt, hogy HD csatornák is elérhetőek a kínálatban, ezért is verekedtem át magam a regisztráción. Aztán szembesülnöm kellett azzal, hogy a TV2, RTL Klub, és a közszolgálati csatornákon kívül egyik csatornán sincs HD csak sima SD stream! MIért? A tv csatorna HD-ban nem ad streamet? Hogy van ez szerződésileg? A szűrés sem működik. Beállítom, hogy HD csatornákat akarok látni, egyet se listáz ki! Ez így elég gyerekcipőben van!
 2. Jozsfm964

  Az új tvgo akadozik

 3. Jozsfm964

  Telekom TV Go alkalmazás

  Észrevettétek, hogy a közszolgálati valamint az RTL Klub, TV2-n van HD stream, a többin nincsen? Ezt miért? Lehetséges, hogy a tv csatornákkal így kötöttek szerződést? Ez így elég zavaró!
 4. Jozsfm964

  tvgo

  A TV GO-ra igazán rá férne egy újabb fejlesztés. 2020-ban nem igaz, hogy SD-ben jönnek a csatornák. Ha már fizet családi csomagot az ember amiben elérhetőek a HD verziók, akkor ezt a TV GO-ban mért nem akarják megoldani?
 5. Jozsfm964

  IPTV

  Sziasztok! Most váltottam IPTV alapról Családi HD-ra. Ismerősömnél azt láttam, hogy ha rákapcsol egy olyan csatorna SD változatára, amelynek HD változata elérhető, azt a készülék jelzi és egy OK gomb megnyomásával átugrik a HD verzióra. Nálam ez a funkció mért nem megy? Beállítás kérdése vagy szoftver frissítés?
 6. Jozsfm964

  Műholdas televízió

  Nálam annyiszor cseréltek boxot, hogy az valami hihetetlen, de ez most már bosszantó, hogy 2 hónapja nem tudom megoldani. Itt azt a választ kaptam, hogy nem kell felvétel opció ahhoz, ha le akarom kérni a tartalmat a videótékából. nagy nehezen meg tudták azt is mondani a T-s dolgozók, hogy a filmekben való oda-vissza tekerés csak abban az esetben működik ha adathordozóra letöltöm a filmet, mert anélkül csak keveset bufferel az anyagból és úgy nem működik a beletekerés....
 7. Jozsfm964

  Műholdas televízió

  Igen, nekem is ez a problémám.
 8. Jozsfm964

  Műholdas televízió

  Próbáltam egy HDD-t igaz nem volt üres. mindenféle adatot tárolok rajta. NTFS formátumú és állítólag ezt nem kezeli, így megpróbáltam egy 8GB-os full üres pendriveot, azt pedig nem engedte leformázni. Ilyenkor mi a teendő?
 9. Jozsfm964

  Műholdas televízió

  Igen, köszönöm, ebben benne van a válasz. Szóval ez csak akkor működik ha kérem a felvétel opciót és akkor tudok csatlakoztatni merevlemezt és arra kérhető le a tartalom.
 10. Jozsfm964

  Műholdas televízió

  Sziasztok! Új vagyok a fórumon így remélem jó helyre megy amit írok és kapok is rá választ. Interaktív Sat TV-m van, és egy KaonMedia boxom amihez nincs felvétel opció. A Videótékából kikölcsönzött filmeket streamelve néztem idáig, viszont a Boxon van egy USB kimenet. Szerintetek le lehet tölteni oda a filmet? Csak mert ha streamelem, nem tudok a filmbe belepörgetni, és ha elmegy a net, kezdhetem a filmet előről.
×
×
 • Új...