Jozsfm964

Tag
 • Tartalmak

  11
 • Csatlakozás időpontja

 • Utolsó látogatás

Jozsfm964 a fórumon

 • Rang
  Tudományos tag
 1. Sziasztok! Nem értem a dörgést. A promocióban az volt, hogy HD csatornák is elérhetőek a kínálatban, ezért is verekedtem át magam a regisztráción. Aztán szembesülnöm kellett azzal, hogy a TV2, RTL Klub, és a közszolgálati csatornákon kívül egyik csatornán sincs HD csak sima SD stream! MIért? A tv csatorna HD-ban nem ad streamet? Hogy van ez szerződésileg? A szűrés sem működik. Beállítom, hogy HD csatornákat akarok látni, egyet se listáz ki! Ez így elég gyerekcipőben van!
 2. Észrevettétek, hogy a közszolgálati valamint az RTL Klub, TV2-n van HD stream, a többin nincsen? Ezt miért? Lehetséges, hogy a tv csatornákkal így kötöttek szerződést? Ez így elég zavaró!
 3. A TV GO-ra igazán rá férne egy újabb fejlesztés. 2020-ban nem igaz, hogy SD-ben jönnek a csatornák. Ha már fizet családi csomagot az ember amiben elérhetőek a HD verziók, akkor ezt a TV GO-ban mért nem akarják megoldani?
 4. Sziasztok! Most váltottam IPTV alapról Családi HD-ra. Ismerősömnél azt láttam, hogy ha rákapcsol egy olyan csatorna SD változatára, amelynek HD változata elérhető, azt a készülék jelzi és egy OK gomb megnyomásával átugrik a HD verzióra. Nálam ez a funkció mért nem megy? Beállítás kérdése vagy szoftver frissítés?
 5. Nálam annyiszor cseréltek boxot, hogy az valami hihetetlen, de ez most már bosszantó, hogy 2 hónapja nem tudom megoldani. Itt azt a választ kaptam, hogy nem kell felvétel opció ahhoz, ha le akarom kérni a tartalmat a videótékából. nagy nehezen meg tudták azt is mondani a T-s dolgozók, hogy a filmekben való oda-vissza tekerés csak abban az esetben működik ha adathordozóra letöltöm a filmet, mert anélkül csak keveset bufferel az anyagból és úgy nem működik a beletekerés....
 6. Igen, nekem is ez a problémám.
 7. Próbáltam egy HDD-t igaz nem volt üres. mindenféle adatot tárolok rajta. NTFS formátumú és állítólag ezt nem kezeli, így megpróbáltam egy 8GB-os full üres pendriveot, azt pedig nem engedte leformázni. Ilyenkor mi a teendő?
 8. Igen, köszönöm, ebben benne van a válasz. Szóval ez csak akkor működik ha kérem a felvétel opciót és akkor tudok csatlakoztatni merevlemezt és arra kérhető le a tartalom.
 9. Sziasztok! Új vagyok a fórumon így remélem jó helyre megy amit írok és kapok is rá választ. Interaktív Sat TV-m van, és egy KaonMedia boxom amihez nincs felvétel opció. A Videótékából kikölcsönzött filmeket streamelve néztem idáig, viszont a Boxon van egy USB kimenet. Szerintetek le lehet tölteni oda a filmet? Csak mert ha streamelem, nem tudok a filmbe belepörgetni, és ha elmegy a net, kezdhetem a filmet előről.