Ugrás a tartalomhoz
  • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

    image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

csakshifty

Tag
  • Tartalmak

    4
  • Csatlakozás időpontja

  • Utolsó látogatás

csakshifty eredményei

Kutató

Kutató (2/13)

  1. csakshifty

    Duplakábel

    Üdv, most azt szeretném kérdezni, hogy amikor bekötötték az internetet hozzám, azt mondták vDSL-en lehetett volna, dupla kábellel köttetni a netet hogy így akár legyen 100 megabitem maximum, most 44 van, ami azt jelentené számomra ha dupla ennyi is lenne annak roppant mód örülnék, itt tudnám igényelni esetleg, telefonon vagy üzletben? Előre is köszönöm.
  2. Első sorban sziasztok. Imént került a mai nap bekötésre egy Net Plusz csomag, annyi nem a legrosszabb rézkábelhez képest, de egye fene ne itt ragadjunk le. Nos mértem speedtesten,fast.com-on illetve még pár helyen a sebességet is és a pinget is. A ping 17et mutat szinte mindenhol, lepingelve külön a google-t is max 19-20, na már most minden máshol az említésre méltóan pl. Discord, vagy bármi másféle hálózaton lévő dolog 50en van , mobilnettel ha 17et mértem akkor sem volt csak 40-es pingem vagy 30 helyenként, ezért furcsállom és érdeklődöm hogy van-e valami "megoldás" vagy csak ez van? legalább egy 30as átlagpingnek örülnél, de így kétségkívűl nem a legjobb se lolozni se más online gaming féle tevékenységet űzni.
  3. Igen azt tudom, hogy ez a csomag ami elérhető, de a vDSL technológiáról nem nyilatkozott. Ha azt is megtudná nekem mondani, nagy segítség volna ugyanis most fog megtörténni a bekötés. De ezt is köszönöm.
  4. Üdv, afelől szeretnék érdeklődni, hogy Mezőtúron mikorra tervezik vagy lenne-e lehetőség az optikai hálózatuk továbbhúzására?Rákóczi út 1 szám alatt elérhető, de én mind a 4.-es szám alatt élő lakó ezt nem élvezhetem, illetve tudna-e tájékoztatni, hogy ezen a címen (Rákóczi út 4.) elérhető-e vdsl technológia. Előre is köszönöm.
×
×
  • Új...