Imre26

Tag
 • Tartalmak

  20
 • Csatlakozás időpontja

 • Utolsó látogatás

Imre26 a fórumon

 • Rang
  Tudományos főtag
 1. Sziasztok A frissítés után hogyan lehet alapbeállításként az angol/eredeti hangsávot beállítani? A menü angol, de az a hangsávot nem vezérli.
 2. Ha pár (2-3) órára otthagyom a boxot bekapcsolva, vége, újra kell indítani. Mert csak homokórázik a végtelenségig csatornaváltásnál ilyen esetben. Azaz: Ahhoz, hogy TV-t nézhess a Telekomnál, egy 1-2 perces boxindítási procedúrát kell minden egyes TV nézés előtt végrehajtani, miután a TV-det bekapcsolod.
 3. Mit jelent az időnként? Naponta 3x? Méltatlan egy ekkora céghez, hogy ilyen színvonalú szolgáltatást nyújt. Mióta frissült az Android box, napi többször újra kell indítanom, majd nézegetem fél perceking a gondolkodást csatornaváltáskor.
 4. Az normális, hogy a box App verziója és Shell verziója is 2021-es? Mikor várható, hogy box nélkül, App storeból letöltve lehet használni, mint pl. a Yettelt?
 5. Ezt a választ tényleg komolyan gondolja a Telekom? A kérdés nem a csatorna által választott közvetítésekre, hanem egy adott csatorna elérhetőségére vonatkozik, miért mutogat a szolgáltató a csatorna tartalmára? Arrogáns hozzáállás. Ügyfélkapcsolatok / ügyfélélmény területeken ez az iránymutatás? "Használjuk ki, hogy uralkodunk?"
 6. "Személyre szabott ajánlatok" Ezt? Ez most sincs jóváhagyva.
 7. Sziasztok! Lehetőség van leiratkozni a promóciós SMS-ekről? Unom, hogy mostanában heti kb 2-t kapok. Köszi.
 8. Ez minimum vicces, hogy a V o d afone és a D i gi kicsillagozásra kerül.
 9. Nagyfokú igénytelenségre vall, hogy ezek a HD csatornák a nem HD-k között vannak.
 10. Bármi új infó a szolgáltatásról? Ahogy látom nincs változás pl. a csatornánkénti hangsáv választás rögzítés, a HDR színprobléma, kedvencek, csatornasorrend, box menü belassulás tekintetében. Esetleg a boxkiváltásról (Google Playen elérhető alkalmazásra) új publikus infó?
 11. Pedig de jó lenne, ha pl. a Le Mans 24H versenyen nem zöld Corvette-eket lehetne látni, hanem a sárgákat.
 12. Igen, nekem is kérésre lett Android boxom, szóval lehet igényelni.
 13. Javítására van terv? Kicsit sokallom, hogy 3 hónap alatt nem sikerült ebben előrelépni. Legalábbis nekem úgy tűnik, hogy továbbra is fennáll a probléma.
 14. Nálam is ugyanez. Meg még 1-2 féle hibaüzenet, mint pl. nem éri el a szervert.
 15. Én továbbra is azt látom, hogy furák a sárga bizonyos árnyalatai. És csak az Eurosport 4K-n. (A Love Nature szuperül néz ki) Valamint a többi csatornán se jön szembe ennyire fura sárga szín. A sárga egyes árnyalatai zöldessárgák. A Tour de France promoban szembetűnő a sárga trikósnál, valamint most néztem a WEC-et és ott a Corvette nem sárgának nézett ki, legalábbis nem olyan sárgának, amilyen valójában.