MatiasX

Tag
 • Tartalmak

  3
 • Csatlakozás időpontja

 • Utolsó látogatás

MatiasX a fórumon

 • Rang
  Tudóspalánta
 • Születésnap 02/22/02
 1. internet

  Rákerestem a Sagemre, igen így néz ki, mielőtt Telekomosok lettünk volna mobilnettel használtuk az MR600 at, azzal sose volt probléma, a gyenge térerőt leszámítva, nem hiszem hogy az eszközökkel lenne a probléma mert mindegyiken csinálja, bátyám laptopján is, és az összes telefonon, persze igen, a W10 -re én is gyanakodtam, utána néztem, és ezzel kapcsolatban nem találtam olyasmit ami hibát okozna, meg persze továbbra is ottvan hogy minden eszközön bajos, a routeren pedig igen, minden zöld aminek annak kell lennie. A már említett át írásos dolog pedig nem tett semmit, Vandával is beszéltem ő a router újraindítását ajánlotta, utóbbi sem volt megoldás. Most megnézem, telefonon a Messenger betölt, a Discord viszont megint csak nem akar, érdekes mert ilyen kis alap dolgok mint pl a youtube messenger-facebook betölt, a google is, de ott addig jó amíg nem nézel oldalakat, nem mindig tölt be, és most ezt így frissen nézve, Wifi beállítással kapcsolatban meg én nem tudom, mert a sajáton és a szolgáltató routerén is csinálja egyaránt.
 2. internet

  Szia, nem tudom mi az eszköz típusa, ha köré teszel egy fehér mappát hajaz a ps5 -re, a saját routerem egy Tp-Link ArcherMR600 -as. Számítógépen a néha lecsatlakozik annyit jelent hogy a játékból kidob, beszélgetés megszakad, viszont az időmelletti ikon nem változik, elméletben majdnem igen olyan mint ha kihúznám viszont a gép nem jelez semmit, tegnap 1 óra alatt gépen ez vagy 3x megvolt, telefonon pedig változó, van hogy egymás után folyton nem tölt be jópár dolog miközben más igen, van amikor meg még is. A beállításokra azóta gyanakszom mióta az infó tanárom egy telekomnál dolgozó ismerőse azt a tippet adta hogy írjam át wifi neveit jelszavait, ezt most megtettem, egyelőre jónak tűnik. Amiről az utolsó bekezdésben írsz azt tudom, majd nyáron szeretnék beújítani egy erősebb asztali pc -re, és ezzel együtt tervezek erősebb hálozathoz való finomságokat venni.
 3. internet

  Üdv! Friss Telekomos vagyok, a napokban vásárolt 2Gbites internet szolgáltatással vannak problémáim. Számítógépen: Néha lecsatlakozik az ethernet kábelen keresztül, ledob és szinte rögtön vissza is csatlakozik (játékoknál nagyon nem esik kellemesen), néha belassul nem tud videókat sem betölteni egy kis ideig, oldalakat sem, gondolom ilyenkor is lecsatlakozik... Telefonon: Gyakran változtatja az internet elérhetőségét a WIFI ikonnál (van-nincs), a szolgáltató routerénél és a saját routerünkél is bajos, egyszer van egyszer nincs, ettől függetlenül változatosan, x oldalt betölti, y oldalt pedig nem, alkalmazásoknál szintén, pl: discord nem képes felcsatlakozni, a messenger igen, és a speedtestet többségében használni sem tudom, laptopnál böngészőből megnyitva legtöbbször mégis. Hálozathoz való újracsatlakozás általában megoldja. Minden eszköznél ilyen, egyaránt, fontosnak érzem megjegyezni, amire én gyanakszom... a hálózat most lett kiépítve, már akkor érdeklődtünk amikor csak az optikait kötötték fel a póznára, szinte rögtön jött a szerződéskötés amint ki lett építve errefelé, a 2000Mbitet kihasználni képes készülékünk nincs még, de ebből 1000Mbitet (eddig a maximális mérés laptopon ethernettel kb.950Mbps köré esik) kényelmesen ki kéne hogy tudjunk használni, vagy nem? A router újraindítása nem volt megoldás. Tippeket válaszokat, lehetséges megoldásokat, előre is köszönöm!