Törölt_tag2350

Tag
 • Tartalmak

  4
 • Csatlakozás időpontja

 • Utolsó látogatás

Törölt_tag2350 a fórumon

 • Rang
  Tudóspalánta
 1. Tisztelt Fórum! Egy hétig kórházban voltam és gondolom addig rengeteg üzleti és reklám témájú szemét landolt a postaládámban. Kitörölgetni persze nem állt módomban. Haza jöttem (be sem volt kapcsolva azalatt a PC.-m) és a levelezőm a Mozilla Thunderbirg tök süket! Jelszót kér de nem fogadja el az 1 éve használt jelszót. Sem fogadni sem küldeni nem tudok egy néhány barátomnak és egy hete már itthon vagyok. Tömegével soha nem küldök emailt csak kapok kéretlenül főként reklámokat. Kérem segítsenek hogy mi a teendő. üdv. Sándor.
 2. Kérdésem a következő: A nappaliban egy Samsung smart tv. van 2013-as. A szobában egy régi soha sem javított 2000-es években gyártott Samsung. Mind a kettőn az analóg adás problémás. A régi Samsungon nem csodálkozom de a 2013-ban gyártott lapos Samsung tv. sem képes venni digitálisan? A telekom levelében felmerült hogy esetleg egy lapos tv. is megfelel. Vagy mégsem? Kell a set top box egy új tv.-hez is? Akkor már olcsóbb egy médikonverter.
 3. Kábel tv.--kábelnet--vezetékes telefon + molobi tel.  minden a Tcomtól van.
 4. Szeretnék konkrét választ kapni hogy a közeljövőben tervez e a Telecom  áremelést és ha igen és nekem nem felel meg akkor mi a teendő?   2 éves szerződésem van a szolgáltatóval. Ez nem nem meríti ki az egyoldalú szerződésmódosítás fogalmát?