ptamas75

Tag
  • Tartalmak

    5
  • Csatlakozás időpontja

  • Utolsó látogatás

Minden, amit ptamas75 posztolt

  1. Azt kérdezném, hogy hogyan lehetséges az hogy a Telekom nem tud ikerházba internetet bekötni csak az egyik lakónak ? Új bekötést rendeltem meg, ami a weblap szerint sikeres volt, eltelt 40 nap - senki nem jelentkezett- majd az online ügyfélsz. közölte velem hogy törölték a megrendelésem, mivel a címemen (iker szomszédom már telekom előfizető) már van szolgáltatás és kapacitáshiány/érpár hiány miatt nem fognak létesíteni új bekötést - nonszensz, optikai kábel és kapacitáshiány- ezért automatán törölték a megrendelésem és viszlát. Tehát úgy kb mégis mi kell ahhoz hogy a Telekom egy ikerházba (szerintem nem a miénk az egyetlen az országban) be tudja kötni mindkét lakást a szolgáltatásba ?
  2. Tegnap sikerült a bekötés és már jön a jóság 2/1gbps-en nálam is. Köszönöm mindenkinek a segítséget.
  3. Bekötés újra megigényelve, meglátjuk hogy most törlődik e mint az első. Az a baj hogy ki se jönnek, azt írják 3-5 munkanapon belül felhívnak a megrendelés ügyében (nem hívtak) kb két héttel a megrendelés után a chat-en annyit mondtak hogy látják a megrendelésem és a szolgáltatónak 30 napja van bekötni - hát nem kötötték, nem kerestek, nem voltak felmérni, egyszerű törlődött a megrendelés.
  4. Írtam üzenetet. Köszönöm
  5. Szuper, tehát itt körülöttem mindenkinek lehet Telekom, csak pont nekem nem, hiába van optikai kötődoboz itt 50 méteres körzetben vagy három,de a "műszaki felmérés" szerint nem megy - igaz műszakilag felmérni senki nem volt, távolról meg igen nehéz megmondani hogy egy házba be lehet e kötni egy üvegszálat. Köszönöm a válaszát Petra - tudom hogy nem Ön a hibás, de ez nevetséges, nézünk más szolgáltatót.