Ugrás a tartalomhoz
  • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

    image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

BJoc

Tag
  • Tartalmak

    36
  • Csatlakozás időpontja

  • Utolsó látogatás

Profil megtekintések

Nem engedélyezted ezt a funkciót, ezért nem látod, hogy ki tekintette meg a profilodat a közelmúltban.

BJoc eredményei

Tudományos tanácsadó

Tudományos tanácsadó (6/13)

  • Közösségépítő

Összes kitűző

  1. BJoc

    1Gbit FTTH 8-14ms Dorog

    Szuperül megoldódott a problémám, már elégedett vagyok. 8-15 pingek helyett 3-4ms-eket mérek, multiplayer játékokban pedig a 34-40ms-es pingem lecsökkent 21-22ms-re, ami teljesen reális már egy optikai hálózathoz. Az oldalak pedig azonnal beugranak. Köszönöm!
  2. Szuperül megoldódott a problémám, már elégedett vagyok. 8-15 pingek helyett 3-4ms-eket mérek, multiplayer játékokban pedig a 34-40ms-es pingem lecsökkent 21-22ms-re, ami teljesen reális már egy optikai hálózathoz. Az oldalak pedig azonnal beugranak. Köszönöm!
  3. Én szerettem volna már kikapcsoltatni PL a számomra teljesen felesleges wifi jelet a Telekom-2NDSSID-t, mert többször ledobott már a wifi is, de azt sem akarták, inkább tesztelgetnek rajtam. Pingem is gyenge FTTH optikához képest lófütty, el fogok azért gondolkozni, hogy marad e a Telekom. A beköszönésük is katasztrófa volt a több hónapig elhúzott bekötéssel, majd ez a 3. wifi, ami a francnak kell, csak zavarja a többi jelet. Ping is gyenge sajnos, pedig a gaming is agyon volt nemrég reklámozva a felületükön. 10-20ms helyett játékokban 33-65ms. Sajnos ez 2000-es évekbeli ADSL szintű késleltetés 35Km-re Budapesttől. De tényleg, a kezdetleges ADSL tudott ennyit 2005 körül... Ez kuka, nem modern üvegszálas válaszidő. +Havonta szórakoznak hogy beadják korlát nélkül a 2Gbit-et, majd elveszik, ezt sem értem mire jó. Inkább tartaná az előfizetett 1Gbps/1Gbps-es sebességet és a pingem Speedtest-en, Szelessav.net-en lenne 1-2-3 ms a mostani 10-12-16ms helyett.... Na mind1, csak 1 évet írtam alá, pont a szerencsétlenkedő 9 hónapos kiépítés és bekötés miatt, de nem bántam meg, mert látom semmivel sem tud többet, mint a konkurens D1g1, sőt... Pedig Őket nagyon nem csípem, de most a D1g1 felé billent a mérleg. Most júliusig még kiderül, lesz e valami javulás..., pedig nagyon tepertem, hogy a lakóközösség beengedje az új szolgáltatót az épületbe, én gyűjtöttem össze az összes aláírást. Szívtam egy csaló vállalkozóval, aki mindent elrontott (elvileg a telekom küldte ki), majd hónapról hónapra kiderült, hogy hiába az optika, a válaszidő gyér, plusz szórakoznak is az emberrel. (Dorog)
  4. Sziasztok! Meg szerettem volna már kérdezni, hogy időnként miért akadnak be a honlapok betöltés közben? Van hogy beírok egy címet, majd csak frissítésre jön talán be, vagy több 10mp után, vagy be sem jön. Arukereso.hu, Soundcloud.com stb... Kipróbáltam már mindenféle DNS szervert is, de sokszor beakad. Régi "vacak" netekkel nem voltak ilyen gondok. Lehet tudni ez mi miatt van? Tudnátok segíteni? PC: AMD R7 5800X proci Asus B550-A 2,5Gbit alaplap 2x16GB 3733MHz CL15 RAM Samsung 860 EVO SSD windows meghajtó PL ilyenek, mint a csatolt képen látszik. Megakad a betöltés és csak újra frissítve az oldalt tudom tovább görgetni. Köszi előre is, ha valaki tud valamit erre. Lett már frissítve a jel, hiba nincs ÜFSZ-esek szerint. Restart, majd reset is volt az eszközön ÜFSZ-essel csináltattam direkt.
  5. BJoc

    1Gbit FTTH 8-14ms Dorog

    Nálam igazából mindig ilyen, nem változik sokat. Annyi a pingem 28-29, mint Invinetwork 60/8.5-ös VDSL2-vel volt ezelőtt. Kicsit jobb, mint az "ősrégi" 31-33ms Inv1tel 384Kbps/64Kbps-es ADSL-lel , ha mondjuk a Quake multiplayer game-et nézem. Persze szervertől függően akár +20ms eltérés is lehet az ugyanúgy Dorogon lévő D1gi optikával szemben. Egyik régi ugyanúgy dorogi 30Megabit-es Telekomos kábelnetes ismerősöm néha jobb válaszidőket mér, mint én új optikával. Alaplapom 2.5Gbit-es Asus Rog Strix B550-A.
  6. BJoc

    1Gbit FTTH 8-14ms Dorog

    Á értem, aha. Akkor ezzel nem nagyon lehet mit csinálni? Itt a városban a d1g1 2-4ms-eket hoz. Úgy tudom, hogy BP-n is alacsonyabb az átlag, pedig csak 35Km-re van innen.
  7. BJoc

    1Gbit FTTH 8-14ms Dorog

    Kedves Telekom! Érdeklődnék, hogy Dorog városból, ha feltérképezem a hálózatot, akkor miért viszi el minden esetben a csomagokat Szegedre? Így növeli a késleltetésemet is. Üdvözlettel, BJoc
  8. Friss!: Megvan a kárpótlás, nagyon köszönök mindent!
  9. Sziasztok! 9 hónap kínlódás után úgy tűnik megoldódott a probléma . Az új csapat szuperül megcsinált mindent újra, amit az előző vállalkozó elrontott. Múlt hét szerda óta minden frankón működik. Az Android TV is tetszik, szerintem a távirányító is kedvelhető. Net hozza a 950/950-es sebességet, ami tökéletes. A ping egy kicsit lehetne alacsonyabb, mert 9-12-et mér, de elmegy, legalább már minden stabil a D1gi TV/1nvinetwork VDSL NET után (mókás, mert csütörtökön lemondtam ezeket, majd szombat délelőtt a D1gi kirakott egy "optikai hálózat fejlesztés" papírt a lépcsőházba, nevetségesek...). Vártam volna a szerelőkre egy értékelő pontrendszert, mindenre maximumot kaptak volna tőlem, mivel közöttük volt az az ember is, akinek a csapata kijavította a korábbi vállalkozó hibáit. A mobilcsomagnál furcsállom, hogy nem kaptam meg a 4GB-hoz a +3GB netet, mert az nekem pont tökéletes lett volna mobilra. Emlékszem hogy úgy rendeltem meg, aztán lehet annyi ideig tartott a kivitelezés, hogy közben elévült az akció. Egy kedves ügyfélszolgálatos említette még az elhúzódó problémás ügy miatt a kárpótlást, egyelőre nem látok semmit. Legalább tudjuk, hogy hogy álljunk ezentúl egymáshoz a céggel, de mindegy, mert nagyon örülök, hogy végre minden tök jól működik. Köszönöm szépen! További szép napot mindenkinek!
  10. Heló! Igen, a múlt héten nyaraltam és pont akkor hívogattak. 9 hónap után elkapták pont azt a hetet, amikor nem érek rá, úgyhogy ma reggel felhívtam az időpont egyeztető számot és szerdát beszéltem le. Reméljük sokadik nekifutásra 9 hónap franc tudja mit csinálás után sikerül beköttetni . Üdv!
  11. Jövő hét utáni hétfőn ráérek.
  12. Valamit műveljenek, mert undorító ahogy az ügyfelekhez állnak!
  13. HA EZ KELL AKKOR *****G4CI LESZEK!!! EZT AKARJÁK ELÉRNI?
  14. Nem igazán van már erre mit mondani mi? Annyira undorító amit művelnek. Hányinger... Mondom én, hogy fölösleges ránézni is. Szégenyteljes nyomorékoskodás, ami itt van. Ezeknek adok már 10+ éve pénzt a k1b@szott mobil előfizetésemre. Magenta1 mindenkinek, persze... Menjen az a rohadt reklám is a tévében, ami sz@rt sem... Szór@koznak csak az emberrel. Aztán jönnek ezek a k1b@szott fölösleges erdőírtó szórólapok, mi az 1sten f@szának b@sszák ezeket is be? Ülnek b@zmeg azon az @nyabaszott munkán... Ló*****t nem művelnek, de szórólap, az kell B@ZDMEG!
  15. Még hogy rátegyek kicsit a dologra. Egy köpésre vagyok mindentől, max 200m... Ezen a területen belül lakom és igen 2019 vége óta van Dorogon Telekom optika
×
×
  • Új...