Ugrás a tartalomhoz
  • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

    image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

HorviGabi

Tag
  • Tartalmak

    3
  • Csatlakozás időpontja

  • Utolsó látogatás

HorviGabi eredményei

Kutató

Kutató (2/13)

  1. Üdv! Mivel lassan 1 éve kérdeztem rá utoljára, ezért ismét érdeklődni szeretnék hogy ebben az évben megvalósul-e Mátraderecske településen az internet hálózat fejlesztése? Tavaly azt az információt kaptam hogy erre sor kerül a 2023-as évben. Van már esetleg frissebb információ erről? Kollégájuktól a múltkor azt az információt kaptuk hogy ebben az évben a Telekom Sat tv szolgáltatás is meg fog szűnni, és csak IPTV lesz elérhető. Na most ezzel a max. 30 Mbit/s- es sebességgel ez kb. használhatatlan lesz, úgy hogy remélem sok év várakozás után végre itt is történik valami előrelépés. Köszönöm!
  2. HorviGabi

    Vezetékes hálózat fejlesztés

    Üdv! Szintén az adott településen élek, jómagam is többször feltettem már ezt a kérdést. Pár évvel ezelőtt még 50 megás volt az internet, aztán azt a csomagot kivezették, hívtak hogy váltsak át a 30 megásra, de ne aggódjak, attól a sebesség ami eddig elérhető volt az megmarad. Hogy-hogy nem egyszer csak az 50 megám leesett 30-ra, egyik napról a másikra. Telefon, megkapom hogy ennyit bir a hálózat, a szerződésben garantált sebesség megvan stb...Azóta eltelt pár év, az itt járt telekomos kollégák minden évben mondták hogy ebben az évben meg lesz csinálva ne aggódjak. Ez természetesen azóta sem valósult meg. Most ott tartok hogy van egy lejárt sat tv, internet hűségem, de sat tv-re már nem tudok hűséget hosszabbítani, váltsak iptv-re. 30 megás internettel. Örülünk ha net van, 3 tv-n iptv meg internet együtt 30 megánál, hát nem hiszem hogy erre találták ki. Ráadásul ennyi pénzért máshol gigabites internetet adnak. Nálunk kisebb településeken már rég megvalósult a fejlesztés, ha a környéket megnézzük csak minket hagytak ki. Érthetetlen. Majd 2023-ban. Ahogy itt a falusiakat hallom a türelem már rég elfogyott. Remélem valami csoda folytán mėgis szakít ránk időtt valaki a hálózatfejlesztési osztályon. Hátha... Üdv, Gábor
  3. Tisztelt Telekom! Érdekldődni szeretnék hogy Mátraderecske községben megvalósul-e ebben az évben az optikai hálózat kiépítése?
×
×
  • Új...