Ugrás a tartalomhoz
 • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

  image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

Kudela

Tag
 • Tartalmak

  1
 • Csatlakozás időpontja

 • Utolsó látogatás

Kudela a fórumon

 • Születésnap 10/16/1953

Kudela eredményei

Kutató

Kutató (2/13)

 1. Miért? Miért! Miért nem?

  Elindultam Görögországba, Szegeden megálltam kellett a laptopomra internet, bekapcsoltam a Net&Roll – s működött. Elintéztem amit akartam, kikapcsoltam a laptopot, de a modemet bekapcsolva felejtettem.

  Természetesem mivel vezettem, nem néztem rá a telefonomra, csak 22 órakor és akkor kapcsoltam ki a Net&Roll modemet is.

  Szerbiában 20:46-kor kaptam egy sms-t hogy elértem a World GPRS Limit 80% -át majd 21:18 –kor újabb sms hogy megvan a 100 % hozzá sem értem a telefonomhoz. Természetesem mivel vezettem, nem néztem rá a telefonomra, csak 22 órakor. Nem tudom mi okozhatott adatforgalmat de mindent kikapcsoltam.

  Másnap Görögországban kellett a net ezért bekapcsoltam a modemet, korlátozott net elérést kaptam, magyarul nem működött. A telefonom internet elérését megosztottam a laptoppal, és működött, Elvileg ugye túlléptem a World GPRS limitet.

  Van mobil előfizetésem MOBIL S 1 GB internet eléréssel egyenleg lekérdezés este 21 órakor 972 MB Van egy Társkártya Net&Roll S 8 GB

  A Net&Roll S 8 GB azért vettem, hogy ha nem vagyok otthon, akkor is legyen internet elérésem. Tudom, hogy rossz döntés volt, mert az év 12 hónapjából 9 - 10 hónapig az adat forgalmam szinte nulla.

  Másnap este 21:00 kor lekérdeztem az egyenlegemet Net&Roll S TK 7,59 GB maradt

  Felhasználható: 2017.07.14. 0 óra 00 percig 8 GB-ból

  4G sebességgel használhatod

  Telefonom adategyenlegét is lekérdeztem:

  Mennyi adatod maradt?

  Net 1 GB 971,60 MB maradt

  1 GB-ból

  4G sebességgel használhatod

  Akkor most mi van? Van elérhető internetem a telefonomon és nincs a Net&Roll S modemen? Mindkettőn az adatforgalom minimális volt, még sincs mobilinternetem a Net&Roll modemen. Most WiFi- ről kérdeztem le az adataimat. miért nem egyértelmű, hogy mit léptem túl és hogyan? Miért nem működik a Net&Roll és miért működik a telefonomról megosztva?

   

 2. Kudela

  Telekom honlap

  Én már 2014 augusztus óta ezt olvasom, kikre bíztam az alapvetően informatikán alapuló szolgáltatást?: T-Home Az online ügyintézés egy, az önkiszolgáló felületeinket érintő elhúzódó fejlesztés miatt sajnos nem érhető el Sajnos az online ügyintézéssel kapcsolatban továbbra is türelmét kell kérnünk. Vannak olyan ügyfeleink, köztük ön is, akik számára továbbra sem érhető el ez a funkció. Ez az időszak a tervezettnél hosszabbra nyúlt, dolgozunk a megoldáson, de addig további türelmét kell kérnünk. Nagyon hiszünk az online ügyintézésben, és sajnáljuk, hogy jelenleg pont ezen a területen nem tudjuk az ön számára a megszokott kényelmet biztosítani. Ezen a felületen jelezni fogjuk, hogy az online funkciók várhatóan mikortól lesznek újra elérhetőek (amint ezt pontosabban látjuk). Köszönjük megértését!???????????????? MEDDIG??????????????????
×
×
 • Új...