Ugrás a tartalomhoz
  • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

    image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

wordsworth

Tag
  • Tartalmak

    4
  • Csatlakozás időpontja

  • Utolsó látogatás

wordsworth eredményei

Kutató

Kutató (2/13)

  1. wordsworth

    KAON CG3000 probléma

    Pingelésre az alábbi eredmény jött (Mikor hazaértem nem sikerült elérnem az appból, router restart után kb. 5 percig ment az app, aztán nem találta az egységet, a pingelést utána csináltam)
  2. wordsworth

    KAON CG3000 probléma

    Igen a követelményeket már confignál figyelembe vettem, így az stimmel. Alapvetően mint írtam, router újraindítás után (Asus) megy a kapcsolat, kis idő múlva dobja el. Onnantól fogva pedig, ha gondol egyet egy darabig elérhető, majd megint lekapcsolódik. Most például a klíma nem érhető el viszont az etető elérhető volt kb 5 percig, aztán a kliens lekapcsolódott timeout errorral. Mindenesetre, ha hazaértem azért megnézem cmd-ből is, hogy mi történik pontosan.
  3. wordsworth

    KAON CG3000 probléma

    Erre már én is gondoltam, de abban a pillanatban, hogy AP módra kapcsolod nincs se Firewall se NAT beállítás. A sávszél default úgy van, ahogy írtad.
  4. wordsworth

    KAON CG3000 probléma

    Sziasztok! Az alábbi problémával fordulok hozzátok, nekem már elfogytak az ötletek (meg az idegszálak is..). Klíma (Daikin) és egy automata etető eszköz elérése WIFI-ről nem működik. (Szvsz, mindkettő külső szerverre csatlakozik) Egyszer sikerül belépnem a felületre, de kis idő elteltével már nem elérhető. Az ASUS újraindításával egy 1-2 csatlakozásig jó majd megint elérhetetlen. A hálózat kialakítása a következő (2 szintes családi ház) Gigaerős net 1000/25 - KAON CG3000 ALSÓ SZINT KAON CG3000 LAN1: Felső emeleti switch LAN2: IPTV LAN3: IPTV FELSŐ SZINT KAON LAN1-ből jövő kábel végén switch SWITCH: LAN2 fali lan aljzat 1 LAN3 fali lan aljzat 2 LAN4 fali lan aljzat 3 LAN5 fali lan aljzat 4 A LAN2-höz tartozó fali aljzathoz pedig egy ASUS RT-AC66U van bekötve, AP módban (WAN portba). A KAON összesen kb. 22 IP-t oszt és default beállításokon fut. KAON info: Build létrehozása: 20210205_1637 Szoftver verzió: 1.01.52 Cable Modem Szoftver: Docsis 3.1 CG3000 REV: V1.2 Cable modem szoft. verzió: 1.1.42 (UPNP bekapcsolva)
×
×
  • Új...