Ugrás a tartalomhoz
 • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

  image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

Törölt_tag2539

Tag
 • Tartalmak

  10
 • Csatlakozás időpontja

 • Utolsó látogatás

Törölt_tag2539 eredményei

Tudományos tag

Tudományos tag (4/13)

 1. Nem Katintotam félre tutti.Nálunk A mobilinternet is olyan a toronytol 500métere mint máshol belasitva!!!Toronyal is rengeteg baj van vagy a központba valamit el agyaltak!!!     
 2. De semmi nem müködik furcsa!! Nem tudom mire volt jo rászabaditani ezt a félkész terméket az elöfizetökre!! Pláne még árat is akarnak emelni.Hiba bejelentő szám állandoan foglalt pld!!!     
 3. Itt napi szinten fokozzák a hülyeséget!!!   Gáz ora leadás is megszünt helyette Webmailba akar továbitani!! Csak azt ne mondja senki oda is regisztráljak!!!         
 4. Citromailra küldik ezt a számlának nem nevezhető Dolgot mielőtt valaki Félreértene!!               
 5. Én  mindig Az online oldalon néztem meg.Regisztrálva nem vagyok sehova.Eddig nem is tünt fel Csak most a Honap elejére és a végére is hasonlo számlát időzitetek be!! Ami kicsit felháborito!!! Önkényesen ilyent nem tehetnek.   Valamit kitalálok de 1 biztos nem regisztrálok távszámlára!!!Hamarabb letiltom öket a számlámrol.Feljelentem őket!!!   üdv:Sandor                 
 6. Önkényesen amugy a szolgáltato nem kötelezhet semmire.Szerződésbontásnak minösül.Én regisztráljak a Távszámlára amikor Számla adási kötelezetségük nekik van nem nekem!!!!!         
 7. rre lehet én is rálépek!!ISzámla és egyéb nélkül csak kapkodják a számlárol a pénzt!!! Unioban és sehol máshol Nem igy müködik!!!!!!!! Azért ha valami illetékes látja az azonositom meghagyom itt. *********   De ez röhej Új Telekom (otthoni) számláját kézbesítettük Önnek a Távszámlában. A számla száma: **************** A számla kelte: 2015.04.11 A fizetendő összeg: 11 245 Ft A fizetendő összeg beérkezési határideje: 2015.04.28   Ennyit látok az egész számlábol,Az előtt le a kalapal aki megmondja mit miért számláztak.4-én is volt 1 tétel.Amit levettek a számlámrol..Ezt a honap végére rakták.             
 8. Számlát nem kapok ott a Bibi!! Csak a folyoszámlám terhelik meg mivelcsoportos beszedésem van! Akkor tudnám letölteni ha be tudnák lépni.Vagy vissza állok  Postai számlára       
 9. Ez érdekes .Miért nincs Online ügyintézés!!!   Valoszinű hogy ne tudjuk ellenörizni a hüség időt!!Amit valoszinü jelen esetben én tul is léptem mert erösebb számlát kaptam mint szoktam!!!Mindent online intézek nálukvissza kell állni,igy ugyí csalnak ahogy akarnak Ovodások Javitják az oldalt vagy kik ennyi idő alatt. Win11-meg lehet irni???       
 10. Nekem anno  két honapba telett.Közbe fel is kelett őket jelentenem akkor kezdtek mozogni!!!         
×
×
 • Új...