sulaco81

Tag
 • Tartalmak

  15
 • Csatlakozás időpontja

 • Utolsó látogatás

sulaco81 a fórumon

 • Rang
  Tudományos tag
 1. Üdv! Az lenne a kérdésem,hogy mikor áll helyre a Telekom rendszere mert telefont szeretnék előrendelni az egyik előfizetésemhez de nem engedi. Az előfizetést februárban meghosszabbítottam 2 évvel amit most átváltottam Mobil L-be de készüléket nem vettem mellé. Mindig azt írja ki,hogy "Hiuba történt a megrendelés során!Kérjük ismételd meg a műveletet később!"
 2. Ha valamivel összehasonlítom az oldalon a HTC-et akkor ott megjelenik a grafit-szürke szín. Rendelésnél viszont nincs ott.Elképzelhető,hogy lesz belőle? Köszönöm
 3. Vártam már egy ideje a HTC 10-et. Örülök is neki,hogy lehet már kapni. De sajnos csak ezüst-fehér színben,ami nem tetszik. Érdeklődnék,hogy a grafit-szürke változat lesz e a Telekomnál?
 4. Miért?Nem lesz mégsem HTC 10? ?
 5. Tavaly Augusztusban befizettem 2 telefonom hátralévő törlesztő részleteit egy összegben a Veszprémi Telekom üzletben. Nagyon csalódott vagyok mert azóta eltelt több mint egy év és most jött az utolsó havi törlesztő részlet. Az akkori dolgozó hanyagsága miatt van még tartozásom,amiről azt hittem már lezárult. Eddig maradéktalanul elégedett voltam a Telekommal,de most nagyot kellett csalódnom. Nem az az egy részlet ami számít,hanem néhány dolgozó hanyagsága. Nem olyan régen hűséghosszabbítással akartak bátyámnak készüléket adni arra az előfizetésre ami az én nevemen van. Jó lenne ha az ilyen dolgokra odafigyelnének,nem szeretnék még egyszer csalódni.
 6. Köszi szépen
 7. Köszi,megnéztem. De sajnos a 12.9 -es Pro sem rendelhető. De mostanában remélhetőleg lesz.
 8. Köszi szépen. Még annyi,hogy nem tudni kb. mikorra várható a mini 4? Meg látom nincs Pro sem,az is érdekelne.
 9. Üdvözlöm. Érdeklődni szeretnék,hogy iPad mini 4 lesz e mostanában? iPad Pro-ból esetleg várható e 128GB-os változat?
 10. Nem hibáztat téged senki,nincs semmi gond. Csak kicsit fura,hogy egy ilyen készüléket nem hoznak be.
 11. Azt nem értem,hogy amikor kérdeztem lesz e a teló azt a választ kaptam,hogy tesztelik a készüléket. Most meg azt írják,hogy mégsem lesz.Most akkor hogyis van ez?
 12. Tudom azt a választ kaptam,hogy a második negyedév folyamán lesz a teló. De azóta nem lehet még tudni valami konkrétot?
 13. Mikorra várható a HTC 10-es telefon? Előrendelésben sincs még bent.
 14. Érfeklődni szeretnék,hogy a HTC 10-es mobiltelefon lesz e önöknél és ha igen,akkor mikorra várható? Köszönettel
 15. Érdeklődni szeretnék,hogy mikorra várható a Lollipop frissítés Z3-ra? Z3 Compact és a Z2 is megkapta,nem értem a Z3 még miért nem.