Ugrás a tartalomhoz
  • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

    image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

EvaZala

Tag
  • Tartalmak

    3
  • Csatlakozás időpontja

  • Utolsó látogatás

Minden, amit EvaZala posztolt

  1. EvaZala

    Páros vagy páratlan?

    Ez itt kérdés! Az utcánkban (Zalaszentgrót, Lombos u.) a páratlan oldalán velünk szemben már a második szomszédnál kötik az optikát. Nálunk a páros oldalon meg nem elérhetö. Az ügyfélszolgálatnál a kérdésemre elözöleg egy csomó adatot lekérdeztek, többek között a Telekom azonositot is, de "sajnos" helyrajzi szám nélkül nem tudnak beazonositani. Szerintem ez kész röhej!! Igazság szerint nagyon tele van a hócipöm ezzel a céggel, de sajnos itt más szolgáltató nem elérhetö. Nem tartom szépnek igy visszaélni a monopolhelyzettel! Üdvözlettel egy nagyon "pipa" kundsaftól.
  2. EvaZala

    Zalaszentgrót mikor?

    Sajnos ez nem igy van, éppen most váltottam az ösöreg DSL--csomagomról, mert a fenti linken elérhetö informácio szerint 30 Mbs lehetne nálam. A valóság azonban csak 8, mert itt még mindig a rézvezeték van és én messze vagyok az elosztó ponttól. Ezért érdekelne, hogy mikor lesz itt is az uj rendszer. Na mindegy, nem marad más hátra, mint várni.
  3. EvaZala

    Zalaszentgrót mikor?

    Kérdésem, hogy Zalaszentgróton - beleértve Csáfordot is - mikor lesz optikai hálózat? A szomszed faluban (Zalabér) már több mint 2 éve van. Nálunk még nem is kérdezték, hogy kell-e. Pedig nagyon kellene, mert több mint 8 Mbs nem jön a rézvezetéken hozzám. Választ köszönöm.
×
×
  • Új...