Clint

Tag
 • Tartalmak

  8
 • Csatlakozás időpontja

 • Utolsó látogatás

  soha

Bejegyzések, amit Clint posztolt


 1. Kedves Zoli62! Az általad említett dolgok, mint ahogy írod is RÉGEN a "buta" telefonok idején voltak így. Akkor még nem lehetett instalálni alkalmazásokat úgy mint most. Manapság a szolgáltató max egy kicsit az ikonok kinézetén, elrendezésén változtat, brandszíneket módosít stb. Minden más alkalmazásként jön a telóra! Ezért nem értem mit kell ennyit sza*akodni, már majdnem 1 hónap eltelt a megjelenés óta :(


 2. Jaj! Szinte fájt olvasni amiket írtál ! Én azt hittem, hogy ezt a fórumot a Telekom szakértői vezetik és válaszolnak a kérdésekre, de újfent csalódnom kellett :( (második öngól).  Most te is fórumozó vagy, vagy te a Telekom megbízásából válaszolsz a kérdésekre ? komolyan kérdezted, hogy miért várom annyira a frissítést, és , hogy nem tud többet az új szoftver a réginél??? (OMG)

  Akkor itt van pár infó számodra: stabilabb működés, jobb memóriakezelés,kevesebb fogysztás, WIFI problémák kiküszöbölése, és stabilizásása, fejlesztések , hibajavítások, új material design, új motor,több felhasználó támogatása (geust mód), Smart lock, Alkalmazások SD kártyára tétele. és még sorolhatnám. Amúgy meg fogsz lepődni, mert telefonálni is jobb lesz vele! ugyanis a GSM kapcsolat minőségén is javítottak, ezért tisztább lesz/lehet a hang! 

  Már a fele változásért is érdems lenne frissíteni !

  Azt írod, hogy nem lesz több a memória a frissítés után ! TÉNYLEG ? ekkora ostobaságot érvként még nem hallottam, nyilván nem lesz több !

  2 : Miért öngól?Az alapszoftver nyilvánvalóan tökéletesen fut a vason. Ehhez a T nek semmi köze ! ezzel a fent említett dolgok máris jobbak. Ha olyan bénán írták meg a Telekom szoftvereit, hogy az új rendszeren ne futnának (amit amúgy kétlek) akkor NE NEKÜNK (felhasználóknak) kellejen már várni, hogy a T addig heggessze amíg jó nem lesz, és csak utána adja ki az alapszoftvert !! Nonszensz! Max a SIM kártya alkalmazásokat érdemes átnéznie, az meg miért tart ilyen sokáig ???? Az applikációkat frissítse utólag, ahogy most is történnek !!

  Most olvasom az utolsó bekezdésedet, hogy te nem a T megbízásából írsz. Ha ennyire nem vagy képben a dolgokkal , akkor kérlek ne adj tanácsokat senkinek! (nem csipkelődöm, tényleg ne :) )


 3. Csak az utolsó mondat volt olyan infó amit nem tudtam :), a többi már régóta így van. Tehát akkor a T-s előfizetők kapják meg legkésőbb a szoftvert... :(,  Szép , hogy a T tesztel, de így ez igy egy öngól. Az az érzésem, hogy rengeteget kell még majd rá várni, már így is több hét eltelt !! Amúgy érdemi infót is meg lehet tudni ? Pl, hogy a T végzett e már a teszteléssel ? Köszönöm a válaszokat !!


 4. Tudom, hogy a mikor kérdésre nehéz válaszolni a frissítés kapcsán, ezért azt szeretném megkérdezni, hogy mi az oka, hogy nem sikerül megoldani a több hete kiadott rendszer tesztelését és kiadását ? Azt nem akarom elhinni, hogy a nagy T nem kapta meg az alapszoftvert ! (állítólag ezt mondták hivatalosan valamelyik fórumon). Azt sem hiszem, hogy az új szoftver olyan problémákat okoz, ami miatt nem lehetne kiadni. Köszönöm válaszukat !