Ugrás a tartalomhoz
  • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

    image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

Clint

Tag
  • Tartalmak

    8
  • Csatlakozás időpontja

  • Utolsó látogatás

    soha

Minden, amit Clint posztolt

  1. Clint

    Sony Z sorozat Lollipop frissítés

    Mint említettem, ez csak régen volt így !, ma már applikációk vannak, nem kell az alapszoftverbe beleépíteni a szolgáltató szutykait! Az a pár módosítás (szín, ikon stílus stb...)  pedig nem hiszem, hogy ennyi időt elvenne !
  2. Clint

    Sony Z sorozat Lollipop frissítés

    Kedves Zoli62! Az általad említett dolgok, mint ahogy írod is RÉGEN a "buta" telefonok idején voltak így. Akkor még nem lehetett instalálni alkalmazásokat úgy mint most. Manapság a szolgáltató max egy kicsit az ikonok kinézetén, elrendezésén változtat, brandszíneket módosít stb. Minden más alkalmazásként jön a telóra! Ezért nem értem mit kell ennyit sza*akodni, már majdnem 1 hónap eltelt a megjelenés óta :(
  3. Clint

    Sony Z sorozat Lollipop frissítés

    Kedves Bence! Köszönöm az infót, én is így gondolom, ezért várom már annyira :)  
  4. Clint

    Sony Z sorozat Lollipop frissítés

    Ezt nem tudtam, Köszi az infót !
  5. Clint

    Sony Z sorozat Lollipop frissítés

    Jaj! Szinte fájt olvasni amiket írtál ! Én azt hittem, hogy ezt a fórumot a Telekom szakértői vezetik és válaszolnak a kérdésekre, de újfent csalódnom kellett :( (második öngól).  Most te is fórumozó vagy, vagy te a Telekom megbízásából válaszolsz a kérdésekre ? komolyan kérdezted, hogy miért várom annyira a frissítést, és , hogy nem tud többet az új szoftver a réginél??? (OMG) Akkor itt van pár infó számodra: stabilabb működés, jobb memóriakezelés,kevesebb fogysztás, WIFI problémák kiküszöbölése, és stabilizásása, fejlesztések , hibajavítások, új material design, új motor,több felhasználó támogatása (geust mód), Smart lock, Alkalmazások SD kártyára tétele. és még sorolhatnám. Amúgy meg fogsz lepődni, mert telefonálni is jobb lesz vele! ugyanis a GSM kapcsolat minőségén is javítottak, ezért tisztább lesz/lehet a hang!  Már a fele változásért is érdems lenne frissíteni ! Azt írod, hogy nem lesz több a memória a frissítés után ! TÉNYLEG ? ekkora ostobaságot érvként még nem hallottam, nyilván nem lesz több ! 2 : Miért öngól?Az alapszoftver nyilvánvalóan tökéletesen fut a vason. Ehhez a T nek semmi köze ! ezzel a fent említett dolgok máris jobbak. Ha olyan bénán írták meg a Telekom szoftvereit, hogy az új rendszeren ne futnának (amit amúgy kétlek) akkor NE NEKÜNK (felhasználóknak) kellejen már várni, hogy a T addig heggessze amíg jó nem lesz, és csak utána adja ki az alapszoftvert !! Nonszensz! Max a SIM kártya alkalmazásokat érdemes átnéznie, az meg miért tart ilyen sokáig ???? Az applikációkat frissítse utólag, ahogy most is történnek !! Most olvasom az utolsó bekezdésedet, hogy te nem a T megbízásából írsz. Ha ennyire nem vagy képben a dolgokkal , akkor kérlek ne adj tanácsokat senkinek! (nem csipkelődöm, tényleg ne :) )
  6. Clint

    Sony Z sorozat Lollipop frissítés

    Csak az utolsó mondat volt olyan infó amit nem tudtam :), a többi már régóta így van. Tehát akkor a T-s előfizetők kapják meg legkésőbb a szoftvert... :(,  Szép , hogy a T tesztel, de így ez igy egy öngól. Az az érzésem, hogy rengeteget kell még majd rá várni, már így is több hét eltelt !! Amúgy érdemi infót is meg lehet tudni ? Pl, hogy a T végzett e már a teszteléssel ? Köszönöm a válaszokat !!
  7. Clint

    Sony Z sorozat Lollipop frissítés

    Köszönöm válaszodat ! A Z1, Z2, Z3 nem olyan sokban különbözik egymástól. Nekem Z1 van, de sehol a frissítés. A"kisebb" telefonokra szánt szoftverből ki kell venni valamit vagy bele kell rakni ? Olyan szürreális az egész.
  8. Tudom, hogy a mikor kérdésre nehéz válaszolni a frissítés kapcsán, ezért azt szeretném megkérdezni, hogy mi az oka, hogy nem sikerül megoldani a több hete kiadott rendszer tesztelését és kiadását ? Azt nem akarom elhinni, hogy a nagy T nem kapta meg az alapszoftvert ! (állítólag ezt mondták hivatalosan valamelyik fórumon). Azt sem hiszem, hogy az új szoftver olyan problémákat okoz, ami miatt nem lehetne kiadni. Köszönöm válaszukat !
×
×
  • Új...