Lőrincz Lilla

Tag
 • Tartalmak

  7
 • Csatlakozás időpontja

 • Utolsó látogatás

Lőrincz Lilla a fórumon

 • Rang
  Tudományos tag
 1. HD

  Köszönöm szépen a választ! Most megoldódott a probléma.
 2. HD

  Sziasztok! A szüleimnél három tévé van. Az enyémen most hajnalban nem világított a kék HD led, pedig itt mindig szokott és a sima adásoknál meg nem jelezte, hogy válthatsz HD adásra. Én mióta beszerelték nem módosítottam semmin (képarányon sem) . Volt set-top box újra indítás, mindent újra indítottam, kipróbáltam, hogy set-top boxot cseréltem, a végén megnéztem a képarányt, az szélesvásznú szabványos volt beállítva. Átállítottam a 720p meg 1080ire, ott nem volt probléma. A másik set-top boxot is megnéztem ott is ezt tapasztaltam, ha szélesvásznú állítottam nem lehetett a épp menő műsor sávjában a HD adásra váltani. Miért van ez?
 3. Köszönöm szépen a válaszod! 🙂
 4. Bocsánat azt akartam írni, hogy hol világít hol nem. 😅
 5. Miért van az hogy a set-top box elején hol világít a kis kék led (HD) és ha újra világít akkor van, hogy a felvételt is megakasztja (nagy többségben csak a piros led nem világít, de vesz) vagy újra indítja a set-top boxot? 🤯😵
 6. Köszönöm szépen a választ. Ha csak a leddel van a probléma akkor köszönöm szépen nem kell cserélni. 🙂
 7. Helló! Miért van az, hogy felvétel közben a set-top boxon kialszik felvétel közben a piros fény, de ha megnézem a felvétel menüt ott azt jelzi, hogy megy a felvétel?