Ugrás a tartalomhoz
  • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

    image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

Kvazdidzs

Tag
  • Tartalmak

    11
  • Csatlakozás időpontja

  • Utolsó látogatás

Kvazdidzs eredményei

  1. Kvazdidzs

    Wi-fi nem csatlakozik a laptophoz

    Ez jó hír, csak a mi laptopjaink AMD processzorral vannak ellátva, és Realtek a wifi kártya.
  2. Kvazdidzs

    Wi-fi nem csatlakozik a laptophoz

    Ma végre sikerült leszednem egy olyan drivert, amivel működik a wifi. Itt található: https://support.lenovo.com/rs/hu/downloads/ds039738 Lenovo G50, Win 8.1 Telekom Sagem Fast 5670 router esetén ez segített.
  3. Kvazdidzs

    Wi-fi nem csatlakozik a laptophoz

    Nem tudom mire jutottál, de nekem a mai napon sikerült megoldani. A Lenovo támogatási oldaláról szedtem le egy drivert, amivel sikerült működésre bírni a Lenovo masinát. Itt található: https://support.lenovo.com/rs/hu/downloads/ds039738 Nem, WPA2 Personal van beállítva.
  4. Kvazdidzs

    Wi-fi nem csatlakozik a laptophoz

    Eddig semmi eredmény. Még annyi érdekesség, hogy a másik (ugyanolyan Lenovo G50) laptopon sem látja a mi telekomos netünket, minden mást igen. Az a fura, hogy péntekig (addig *****, izé Vodfone) net volt, minden ment, a telekomot nem szereti, de csak a sajátot.
  5. Kvazdidzs

    Wi-fi nem csatlakozik a laptophoz

    Köszi! Remélem előbb utóbb megoldódik a probléma. Szerencsére van pár eszköz, amin tudunk netezni, csak a feleségem laptopja nem akarja az igazságt. Biztosan így jelzi, hogy cserélni kell egy újabbra :-) A 7-es csatornát használja, és a 11-12 alapból le van tiltva a routeren. Ha átállítom 4-re, akkor azt írja, hogy wifi felhasználók elveszíthetik a kapcsolatukat. De így is benne van az 1-11 tartományba, hiszen a 7 is ott van.
  6. Kvazdidzs

    Wi-fi nem csatlakozik a laptophoz

    A 7-es csatornát használja, és a 11-12 alapból le van tiltva a routeren. Ha átállítom 4-re, akkor azt írja, hogy wifi felhasználók elveszíthetik a kapcsolatukat. De így is benne van az 1-11 tartományba, hiszen a 7 is ott van.
  7. Kvazdidzs

    Wi-fi nem csatlakozik a laptophoz

    Melyikről a 2,4Ghz vagy az 5 GHz verzióról? Mivel valószínűbb, hogy a laptop a hibás, miért kellene a router wifi beállítása? Lehet, hogy csak én vagyok paranoid, de van amit nem szívesen adok meg. Nincs semmi blokkolás, csak szolgáltató és ezáltal router csere történt, és ez a laptop nem akarja ezt e hálózatot látni. A többi eszköz mind első helyen hozza a legerősebb jelű eszközt, azaz amit kell, kivéve a Lenovo. Ha kapcsolok egy net megosztást telefonon, tableten, azonnal kapcsolódik.
  8. Kvazdidzs

    Wi-fi nem csatlakozik a laptophoz

    Addig eljutottam, ott nem találok ilyen lehetőséget. Lenovo G50, win8.1. Azóta 2 másik készülék is simán latja a wifi jelet, csak a laptop nem, ameliyk továbbra is lát minden más hálózatot, csak a sajátot nem. És azt hogyan tegyem? Ilyen dolgot nem látok a router webes felületén. Továbbá próbálkoztam másik eszközzel (amivel korábban nem) és az is látja egyből. Persze nem csatlakozik a jelszóig, de látni látja, míg a laptop továbbra sem.
  9. Kvazdidzs

    Wi-fi nem csatlakozik a laptophoz

    És azt hogyan tegyem? Ilyen dolgot nem látok a router webes felületén. Továbbá próbálkoztam másik eszközzel (amivel korábban nem) és az is látja egyből. Persze nem csatlakozik a jelszóig, de látni látja, míg a laptop továbbra sem.
  10. Kvazdidzs

    Wi-fi nem csatlakozik a laptophoz

    És azt hogyan tegyem? Ugyanis ha belépek a router oldalára, ott ilyesmit nem látok.
  11. Kvazdidzs

    Wi-fi nem csatlakozik a laptophoz

    Sziasztok! A problémám ugyanez. Új telepítésű Telekom modem. Minden eszköz látja és csatlakozik, kivéve egy Lenovo G5 típusú laptop. A laptop lát sok hálózatot (a fél házat, és még az utca túloldalán levő tanári szobát is) Az nem látja a mi hálózatunkat. Az összes többi eszköz (telefonok, tablet, notebook igen). Ha telefont, vagy a tabletet használom net megosztásra, akkor a laptop is. Amit eddig találtam a neten ötletként sok mindent megpróbáltam, de siker nincs. A router Sagemcom F@ST 5670. Minden más működik rajta. van 2,4 GHz, és 5 GHz Wi-Fi is, és aktívak is.
×
×
  • Új...