Ugrás a tartalomhoz
 • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

  image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

Kvazdidzs

Tag
 • Tartalmak

  11
 • Csatlakozás időpontja

 • Utolsó látogatás

Kvazdidzs eredményei

 1. Kvazdidzs

  Wi-fi nem csatlakozik a laptophoz

  Ez jó hír, csak a mi laptopjaink AMD processzorral vannak ellátva, és Realtek a wifi kártya.
 2. Kvazdidzs

  Wi-fi nem csatlakozik a laptophoz

  Ma végre sikerült leszednem egy olyan drivert, amivel működik a wifi. Itt található: https://support.lenovo.com/rs/hu/downloads/ds039738 Lenovo G50, Win 8.1 Telekom Sagem Fast 5670 router esetén ez segített.
 3. Kvazdidzs

  Wi-fi nem csatlakozik a laptophoz

  Nem tudom mire jutottál, de nekem a mai napon sikerült megoldani. A Lenovo támogatási oldaláról szedtem le egy drivert, amivel sikerült működésre bírni a Lenovo masinát. Itt található: https://support.lenovo.com/rs/hu/downloads/ds039738 Nem, WPA2 Personal van beállítva.
 4. Kvazdidzs

  Wi-fi nem csatlakozik a laptophoz

  Eddig semmi eredmény. Még annyi érdekesség, hogy a másik (ugyanolyan Lenovo G50) laptopon sem látja a mi telekomos netünket, minden mást igen. Az a fura, hogy péntekig (addig *****, izé Vodfone) net volt, minden ment, a telekomot nem szereti, de csak a sajátot.
 5. Kvazdidzs

  Wi-fi nem csatlakozik a laptophoz

  Köszi! Remélem előbb utóbb megoldódik a probléma. Szerencsére van pár eszköz, amin tudunk netezni, csak a feleségem laptopja nem akarja az igazságt. Biztosan így jelzi, hogy cserélni kell egy újabbra :-) A 7-es csatornát használja, és a 11-12 alapból le van tiltva a routeren. Ha átállítom 4-re, akkor azt írja, hogy wifi felhasználók elveszíthetik a kapcsolatukat. De így is benne van az 1-11 tartományba, hiszen a 7 is ott van.
 6. Kvazdidzs

  Wi-fi nem csatlakozik a laptophoz

  A 7-es csatornát használja, és a 11-12 alapból le van tiltva a routeren. Ha átállítom 4-re, akkor azt írja, hogy wifi felhasználók elveszíthetik a kapcsolatukat. De így is benne van az 1-11 tartományba, hiszen a 7 is ott van.
 7. Kvazdidzs

  Wi-fi nem csatlakozik a laptophoz

  Melyikről a 2,4Ghz vagy az 5 GHz verzióról? Mivel valószínűbb, hogy a laptop a hibás, miért kellene a router wifi beállítása? Lehet, hogy csak én vagyok paranoid, de van amit nem szívesen adok meg. Nincs semmi blokkolás, csak szolgáltató és ezáltal router csere történt, és ez a laptop nem akarja ezt e hálózatot látni. A többi eszköz mind első helyen hozza a legerősebb jelű eszközt, azaz amit kell, kivéve a Lenovo. Ha kapcsolok egy net megosztást telefonon, tableten, azonnal kapcsolódik.
 8. Kvazdidzs

  Wi-fi nem csatlakozik a laptophoz

  Addig eljutottam, ott nem találok ilyen lehetőséget. Lenovo G50, win8.1. Azóta 2 másik készülék is simán latja a wifi jelet, csak a laptop nem, ameliyk továbbra is lát minden más hálózatot, csak a sajátot nem. És azt hogyan tegyem? Ilyen dolgot nem látok a router webes felületén. Továbbá próbálkoztam másik eszközzel (amivel korábban nem) és az is látja egyből. Persze nem csatlakozik a jelszóig, de látni látja, míg a laptop továbbra sem.
 9. Kvazdidzs

  Wi-fi nem csatlakozik a laptophoz

  És azt hogyan tegyem? Ilyen dolgot nem látok a router webes felületén. Továbbá próbálkoztam másik eszközzel (amivel korábban nem) és az is látja egyből. Persze nem csatlakozik a jelszóig, de látni látja, míg a laptop továbbra sem.
 10. Kvazdidzs

  Wi-fi nem csatlakozik a laptophoz

  És azt hogyan tegyem? Ugyanis ha belépek a router oldalára, ott ilyesmit nem látok.
 11. Kvazdidzs

  Wi-fi nem csatlakozik a laptophoz

  Sziasztok! A problémám ugyanez. Új telepítésű Telekom modem. Minden eszköz látja és csatlakozik, kivéve egy Lenovo G5 típusú laptop. A laptop lát sok hálózatot (a fél házat, és még az utca túloldalán levő tanári szobát is) Az nem látja a mi hálózatunkat. Az összes többi eszköz (telefonok, tablet, notebook igen). Ha telefont, vagy a tabletet használom net megosztásra, akkor a laptop is. Amit eddig találtam a neten ötletként sok mindent megpróbáltam, de siker nincs. A router Sagemcom F@ST 5670. Minden más működik rajta. van 2,4 GHz, és 5 GHz Wi-Fi is, és aktívak is.
×
×
 • Új...