Ugrás a tartalomhoz
  • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

    image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

salt

Tag
  • Tartalmak

    3
  • Csatlakozás időpontja

  • Utolsó látogatás

Minden, amit salt posztolt

  1. salt

    ssh kívülről

    A Sagemcom F@st 5655v2 routeremhez csatlakozik egy raspberry pi, amire helyi hálózaton keresztül be tudok ssh-zni: ssh pi@192.168.1.N Szeretnék kívülről is belépni, így rögzítettem a gép lokális IP címét és felvettem a megfelelő port forwarding rule-t: Próbálok be ssh-zni a router publikus IP címével: ssh pi@M.N.O.P, viszont nem lép be, hanem pár perc után ezt a hibaüzenetet kapom: Connection reset by M.N.O.P port 22 Hogyan tudok be ssh-zni a gépemre kívülről?
  2. salt

    ssh ipv6 cimmel kivulrol

    Kedves @rmcz, SAGEMCOM F@st 3890 a készülék típusa. Nem látok a beállítások közöt IPv6 Pin-Holing funkciót, feltételezem akkor ez a router nem támogatja azt.
  3. salt

    ssh ipv6 cimmel kivulrol

    Sziasztok, Hogyan lehet kívülről elérni egy eszkozt ipv6 cimmel? Csatlakozik a Telekomos reouteremhez egy Raspberry Pi, amit ssh-val kezelek. Helyi hálózatról elérem mind az ipv4, mind az ipv6 címével: ssh pi@192.168.0.N ssh pi@2001:...:... Kívülről a public ipv4 cim elérhető port forwardinggal, viszont az ipv6-ot sehogyse tudom működésre bírni: ssh pi@N.M.O.P ssh pi@2001:...:... nem múködik A kerdeseim: miert nem tudok be ssh-zni az ipv6 cimre kivulrol? a kiosztott ipv6 cim dinamikusan valtozik, akarcsak a publikus ipv4 cim?
×
×
  • Új...