H31mr1cH

Tag
 • Tartalmak

  3
 • Csatlakozás időpontja

 • Utolsó látogatás

H31mr1cH a fórumon

 • Rang
  Tudóspalánta
 1. gigaerős lassú letöltés

  Minden egyes mérés más-más szervert takar. Még annyi maradt hátra, hogy közvetlen az ONT 2.5Gbites portját max 1-2méteres cat6 kábellel is teszteljem.
 2. gigaerős lassú letöltés

  Szia uzman! Kábelen végeztem cat5e, gigabites router (DHCP kikapcsolva) és LAN kártya. Próbáltam már egy hosszabb UTP kábellel közvetlen az ONT-be dugva, de nem segített. A konfig: 8magos AMD(15-18% kihasználtság feladatkezelő szerint mérés közben), 16GB RAM, WIN10 SSD-n Webes klienst használtam, de ma asztali alkalmazást feltettem, 500+ Mbit le és a feltöltés már 900+Mbit (hozzá teszem már jött egy SMS ütemezett szolgáltatás minőségének javításának korszerűsítéséről, jelentsen bármit). Ha a fórumos bejegyzés kapcsán indult meg a dolog, akkor le a kalappal, a nettó 15 perces telefonálás az ügyfélszolgálattal össze hasonlíthatatlan.
 3. Üdv! Szeptember végén átadták az optikát Baján, így be is lett húzva gyorsan. A problémám annyi, hogy a letöltési sebességem nagyon alacsony a csomagban ígérteknek. Ezt jeleztem is a telefonos ügyfélszolgálaton, hogy a kapcsolatom 300/700Mbit/s (le-/feltöltés). Válaszként annyit kaptam, hogy a garantált sebesség megvan, de amit még lát az, hogy szakadozik a kapcsolat, így távolsági hibaelhárítás lesz. Erről jött is a nyugta sms, hogy a hiba elhárítva... (nem kívánom kommentálni). Csak nekem olyan érzés, mint amikor egy autó megy ötvennel maximum előre, de hátramenetben százhússzal is tud? Csatolom a képet, amit a Technicolor ONT diagnosztikáról készítettem speedtest.net alatt. Valamint azz ONT logját, info oldalát. log.txt