Ugrás a tartalomhoz
  • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

    image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

Gyurmatag

Tag
  • Tartalmak

    3
  • Csatlakozás időpontja

  • Utolsó látogatás

Minden, amit Gyurmatag posztolt

  1. Gyurmatag

    eSIM probléma

    Elképesztő. Szerintem legyünk tettlegesek. Bombázzuk a Telekomot ügyfélszolgálati megkeresésekkel, amíg meg nem javítják ezt a roppant bosszantó hibát!
  2. Gyurmatag

    eSIM probléma

    Nálunk nem múlt még mindig el. Valamikor jó, valamikor nem. Ma például délután alig fogadta a hívásokat, múltkor meg pár napig rendben fogadta a hívásokat. Valami nagyon nem okés a Telekomnál. Van valami infója erről valakinek? Tapasztalja rajtunk kívül még valaki ezt a problémát?
  3. Gyurmatag

    eSIM probléma

    Sziasztok! 2021 novemberében is még mindig fenn áll a probléma. Írom, hogy itt mi a helyzet: Édesanyámnak vagy egy iPhone SE (2020) készüléke. Egy fizikai Domino SIM van benne, ez a magán száma, csak hívás fogadásra van használva. Van benne egy eSIM is, ez pedig a céges száma, ami aktívan használva van netezésre és telefonálásra. Sokszor történik meg az az eset, amelyet itt ebben a posztban már sokan írtatok, nem elérhető hívásra és csak SMS jön, hogy volt nem fogadott hívása. Eléggé bosszantó és már jó ideje fent áll a probléma. Sőt... még az előző készülékén is, ha visszaemlékszem, sokszor volt olyan, hogy nem volt elérhető, amikor hívták és csak SMS jött. Az egy androidos telefon volt és ott is kettő SIM kártya volt benne, csak mindkettő fizikai. Ezt ma be is jelentettem a Telekomnál és fel is vették a hibajegyet, rá pontosan 2 óra múlva jött az SMS, hogy "...számú bejelentését kivizsgáltuk, és központi hibát nem találtunk." Elképesztő... és úgy látom nem csak egyedül vagyunk ezzel a dologgal, valamit kéne ezzel kezdeni, mert ez így nem az a szolgáltatás, amiért pénzt fizetünk ki. Kinél áll fent még mindig a probléma?
×
×
  • Új...